maandag 27 september 2010

Onzinnige producten (deel 1)

Omdat DH geen 'kleeftroep' op de brievenbus wil, hebben wij geen nee-ja sticker en krijgen we elke week een enorme hoeveelheid reclamefolders. Die verdwijnen altijd keurig in het oud papier, maar ik blader ze meestal wel even snel door. In een foldertje van de dierenwinkel zag ik dit:


Een kat-aanbel-device, het moet niet gekker worden. Nee, je hebt geen kattenluik meer nodig, maar wel een gekke gerritje die elke keer de deur opendoet omdat er wordt aangebeld. Door de kat......
Ja duh, wij hebben ook geen kattenluikje in de buitendeur zitten en onze Sifra komt in het algemeen prima naar binnen, die miauwt namelijk gewoon, helemaal vanzelf, zonder ingewikkeld electrisch apparaatje. Ze moet alleen af en toe even wachten totdat wij haar gezien of gehoord hebben.

This is an ad for a device that makes your doorbell ring when your cat is sitting in front of it. Ridiculous.

6 opmerkingen:

jacq zei

hier ook geen katteluikje, wel een poes die aan de deur rammelt. dan blaft pepper (de hond)en is er altijd wel iemand die naar de deur loopt. en anders gaat ze hard miauwen het huis rond en even op elke vensterbank naar binnen kijken. de andete 2 wachten rustiger af tot ze iemand zien.

Gina zei

Yes but I bet people will buy it.

Love and hugs Gina xxx

Klaske zei

Hoe bedenken ze het..... Zou er ook nog iemand zijn die dat koopt? Nou ik niet, Kitty miauwt wel als ie er in wil, en anders wacht ie maar effe,toch?

Monique zei

Ooohh!! Wat heerlijk al die onnozele troep die je gewoon lekker in de winkel kunt laten liggen ;o)

Toen poes vroeger naar buiten ging, duurde het ook wel eens even voor ze weer naar binnen kon hoor. En om heel eerlijk te zijn: ze is er nu bijna twintig, dus slechter worden ze er heus niet van ;o)

Yvonne aka sommeke zei

Ik wacht nog wat. Binnenkort komt er misschien wel ergens een katten-cursus : "Hoe leert de kat om zelf de deur te openen?"
Wat een onzinnige advertentie zeg!

Jantine zei

Aanbellende kat? Mijn kinderen mogen niet eens aanbellen maar moeten achterom komen ;-)
Geen kleeftroep op de brievenbus? Dat is er zo weer af met sticker verwijderaar en het scheelt echt KILO'S oud papier!