zondag 26 september 2010

Bee in Vreeland

Gisteren was weer de quiltkletsers bee in Vreeland. Voor het derde jaar alweer georganiseerd door Marjon en hopelijk een jaarlijks evenement, want het is heel erg gezellig.

Na wat vertraging op de heenweg door een bus met pech was ik om 10:15 in Vreeland. Ik dacht dat ik de laatste zou zijn, maar dat viel mee, de laatsen kwamen pas tegen elven aan, dat waren Shirley en Miranda die een toeristische route hadden genomen. Na her en der wat nieuwe mensen te hebben leren kennen en wat bekenden te hebben begroet, ben ik de winkel gaan bekijken, waar ik op zich heel snel klaar mee was, want ze hadden echt helemaal niets dat ik leuk vond (en ik was niet de enige met dat 'probleem').
Toen om elf uur iedereen er was werd er door Ingrid een workshop gegeven, het maken van een kerstornamentje. Een tijdje geleden heb ik besloten dat ik alleen nog maar aan workshops meedoe als het resultaat ervan iets is dat mij aanspreekt, anders besteed ik mijn tijd liever aan 'iets nuttigs', namelijk het afmaken van mijn Sylvia's Bridal Sampler, dus tijdens de workshop ben ik verder gegaan met de sterren voor de rand, ondertussen kletsend met Jaqueline en Kitty (de sterren waren al voorgeknipt, dus ik kon ze onder het kletsen wel op de goede manier aan elkaar naaien, dit in tegenstelling tot iemand anders aan onze tafel, die effectief niet één maar twee kerstmannetjes heeft genaaid....).

Om half één mochten we naar een andere zaal voor een lunchbuffet. Dat was weer geweldig, je zou bijna alleen voor de lunch al naar deze bee gaan.....


Na de lunch was er de show en tell. Ik zat aan de tafel vooraan en heb voor de verandering eens niet geprobeerd om de hele quilts op de foto te krijgen (dat lukte nl niet) maar juist de ménsen die hun quilt laten zien, met het idee dat anderen de hele quilts wel zouden hebben gefotografeerd.


Veel te snel al was het vier uur en moesten we weer naar huis.

4 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Dat was zeker een gewldige dag! En een leuk filmpje met weer eens een andere benadering. Mooie tassen die er voorbij kwamen!

Yvonne aka sommeke zei

't Was weer een dag met gouden rand! Ik kom volgend jaar ook zeker weer!

Gina zei

Love the quilts in the show and tell

Love and hugs Gina xxx

Jantine zei

Fijn dat het weer zo gezellig was! Ik kon helaas niet...