dinsdag 14 december 2010

Purple shades

Een beetje laat (maar niet zo laat als die van oktober, want die moet ik nog maken) is hier mijn abstract challenge quiltje voor de maand november.


Het thema was "Shades". Nou had ik van de zomer net nieuwe horizontale jaloeziën gekocht en op de verpakking stond ook de engelse benaming: "windowshades". Nadat een kijkje in het woordenboek leerde dat met shades ook vaak een zonnebril wordt bedoeld was de link snel gemaakt. "zo'n stomme luxaflexbril die tegenwoordig zo hip schijnt te zijn" (citaat DH).
Het achtergrond lapje is één van mijn snowdyes, voor het paars van de bril wilde ik een wat meer effen kleur, dat is een gekocht lapje.

A little bit late (but not as late as my october quiltlet, which still has to be made) this is my november abstract challenge quiltlet. The topic was shades. The first thing I thought about were windowshades and when a peak in the dictionary learned me that this could also means sunglasses, the link was made quickly.
The background fabric is one of my snowdyes, for the shades I needed a more uniform colour, so I used a commercial fabric.

3 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Wat is dit weer leuk zeg! Ik had nog nooit gehoord van zo'n bril.Komt misschien omdat ik niet meer zo'n oog heb voor al die trends? Maar grappig is het wel. Mooi gebruik van je snow stofjes!

Betsie zei

Dat is heel mooi gemaakt!!!!
Prachtig, die kleuren bij elkaar!

Jantine zei

Ik vind je ideeën elke keer weer geweldig verzonnen!