donderdag 16 december 2010

Een hele stapel

stoffen, gewassen en gestreken, is het resultaat van al mijn gesneeuwverf:
Hieronder nog een aantal die ik nog niet had laten zien, de bovenste zes hebben nog gewoon op de verwarming gestaan toen de sneeuw gesmolten was, de onderste twee hebben even in de magenetron gestaan.De sneeuw is gesmolten en er is nog geen nieuwe gevallen en mijn stof was ook op. Ik wil nog wel wat verder experimenteren met sneeuwverven en de magnetron, dus ik had al nieuwe besteld. Gisteravond stond er een meneer voor de deur met een heel lang pak....
This is the result of my snowdyeing, a big stack of nice fabrics. I run out of white fabric but I want to experiment some more with the microwave, so I ordered some new fabric. It arrived yesterday on a very long bolt.

12 opmerkingen:

marjolijn zei

Oh wat heerlijk, je kunt dus gewoon weer doorgaan met verven. Hier is het weer wit en er zit nog meer sneeuw aan te komen. Dus volgens mij kun je nog wel aan de gang binnenkort!

Nienke zei

Wat een bijzonder effect toch, jammer dat het zo´n koud gedoe is, sneeuw verzamelen ;-). Succes in deze nieuwe ronde, ik doe weer met je mee!

hannie zei

Een pracht stapel! En nu je stof binnen is kun je weer verder straks.Ik heb begrepen dat er weer meer sneeuw komt. Hier is gisteren en vanmorgen al weer een laagje gevallen. Maar ook weer gedooid...
Maar komend weekend?

Irene zei

Prachtige resultaten hoor. Ik ben zelf wat minder tevreden. IK zal toch eens op zoek gaan naar emmertjes met bloempotjes!

Klaske zei

Wat een prachitg resultaat!
Ik heb hier ook stof in de soda te staan en wacht op sneeuw, maar of dat komt?? Het regent hier hondehokken...

conny's quilts en creaties zei

Mooi zijn ze geworden, fijn dat je nu weer even vooruit kunt! Nu wachten op de volgende lading sneeuw, hier in het noorden regent het nu pijpenstelen...bah

Aart zei

Je bent weer lekker aan het stashen geslagen, je lappen zijn mooi geworden. Ik ben de afgelopen week druk in de weer geweest met het inweken met soda-ash, er viel vanmorgen sneeuw, maar het was van korte duur, nu regent het in Arnhem.
http://quiltaart.blogspot.com

Margeeth zei

Hier giet het ook.

Dineke zei

Mooie lappen Margeeth, en je kunt dus gewoon weer verder gaan. Er valt hier wel sneeuw op het moment, maar het is vieze natte.

Tineke zei

het lijkt me een spannende bezigheid. Ook hier valt natte sneeuw. Mocht het blijvenliggen ga ik toch eens proberen of het ook met het pigmentpoeder kan die je bij het koud porselein koopt.

Marloes zei

Niet zo'n goede stashbusting dag dus, maar wat een mooie resultaten! Ik heb ook inmiddels lappen en de week staan, maar hoop toch dat het sneeuwen pas zondag gaat beginnen.

Shirley zei

Margeeth is dat popeline? Bij wie koop jij je stof, ik zoek mooie soepele fijn geweven witte stof.