donderdag 24 maart 2011

Twee bloemetjes op woensdag donderdag


Deze week heb ik twee bloemetjes gemaakt, maar ik was er helemaal niet meer aan toegekomen om ze op mijn blog te zetten. Ik kom op dit moment zowiezo niet zoveel aan quilten (én bloggen) toe, op mijn werk moet ik de jaarrekening nog afmaken en dat zit niet mee dit jaar dus maak ik aanzienlijk meer uren dan normaal én DH had bedacht dat we toch in het voorjaar met de tuin moesten beginnen in plaats van in het najaar en ondanks dat dat toch meer zijn ding is, kost dat toch een hoop tijd.

One flower wednesday thursday.
This week I made to flowers, but I just didn't get to posting them on my blog. I do not get to quilt (and blog) much at all at the moment, I have to finish the annual report for work which takes up a lot of time this year and DH has decided to go ahead and start on the garden this spring instead of this fall, which  (allthough it is more his thing) also takes up a lot of my time.

5 opmerkingen:

Karen zei

Always something to keep us busy! I'm glad you found a little time to stitch some flowers.

Hannie de Beer zei

Zo gaat het hier ook meestal! Mijn man schildert de keukenkastjes,maar: Ik moet ze in en uitruimen schoonmaken enz. Zo is de kamer geschilderd, maar ik ben een hele week bezig geweest met uit en inruimen. Bah bah! Ik snap dat je niet veel aan quiltwerk kunt doen. Ze beginnen altijd aan iets, als het ons niet uitkomt! Maar wanneer komt dat ons wel uit? Een dagje zonder quilten of ander textielwerk is haast een verloren dag?

Dolly Cloth zei

I love black and white Hexagons

Raewyn zei

Wow, very effective in black and white fabrics. I'm pleased you were able to make the time to make them and then blog about them.

Birdie zei

Love the black & white flowers.