donderdag 3 maart 2011

Veldhoven

Gisteren heb ik bericht gekregen dat mijn quilt mag hangen in Veldhoven. Het is een eenzame-eik-quilt, de mooiste die ik gemaakt heb vind ik zelf. Ik had hem in eerste instantie voor de tentoonstelling "Uit de Naad" gemaakt, maar daar was hij afgewezen (niet vernieuwend genoeg?), dus het is fijn dat hij nu in Veldhoven kan hangen. Ik heb hem nog niet laten zien en ga dat ook niet doen voordat de tentoonstelling is geweest, maar hier is alvast een 'sniekpiek':


Yesterday I received a letter that one of my lonely oak quilts has been accepted to the Open European Quilt Championships. The picture is a sneak peak.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Wow Margeeth, van harte gefeliciteerd!! Dit is een extra eer omdat er maar zo weinig art quilts komen te hangen. De laatste paar dagen lees is dat er veel bloggers komen te hangen. Gezellig.
Groet, Ineke

Hannie de Beer zei

Proficiat! Alle "Uitdagers" die een quilt hebben ingestuurd zijn geselecteerd prachtig toch!

Sonja Thalen zei

Gefeliciteerd!!

Marion zei

Harstikke goed zeg! Dat wordt weer een leuk feestje om straks naar Veldhoven te gaan.

marjolijn zei

Leuk Margeeth dat je ook mag "hangen". De groep "Uitdagers" is straks goed vertegenwoordigd. Kunnen we een leuke spoortocht voor organiseren.

Aart zei

Gefeliciteerd Margeeth, dat wordt straks leuk in Veldhoven, nu kan ik er niet meer onderuit, ik MOET gaan.
http://quiltaart.blogspot.com

inge zei

gefeliciteerd! ik kijk er naar uit om hem/haar te zien in Veldhoven

Hetty zei

Van harte gefeliciteerd ... gelukkig zien ze daar wel dat het een mooie quilt is!
Ik heb trouwens even op het blog van Judith gekeken ... Super zoals ze op het bed van je oudste slaapt. Weet hij het zelf ook?

Suus zei

Van harte gefeliciteerd Margreeth. Ik mag nu wel op gaan schrijven wie er komt te hangen. Voordat ik iets over het hoofd zie.