zondag 27 maart 2011

Het Lingebos

In het kader van 'zondagse-activiteiten-met-het-gezin'  zijn we vanmorgen naar het Lingebos (het dichtstbijzijnde 'bos') gefietst en hebben een wandeling gemaakt. Op zich proberen wij altijd zo'n uitgezette wandeling met van die gekleurde 'koppen' (paaltjes waarvan de bovenkant van een verfje is voorzien) te lopen, dan hebben de kinderen ook weer een doel, namelijk het volgende gekleurde paaltje zoeken, maar dit keer waren na ongeveer een kilometer alle 'koppen' spoorloos verdwenen (vermoedelijk zijn ze gerooid tijdens de werkzaamheden aan de weg waar we een stukje overheen moesten - denken we) dus zijn we maar gewoon 'koploos' verder gelopen. We hebben ongeveer vijf kilometer gewandeld en het grootste deel van het bos wel gezien. Op zich is het Lingebos wel een aardig bos, het is alleen wel erg aangeharkt, er lopen zelfs geasfalteerde paden doorheen. Het haalt het in ieder geval niet bij Landgoed Soelen (bij Zoelen) waar we in Tiel altijd gingen wandelen.
Natuurlijk ben ik weer lekker irritant bezig geweest door 'de hele tijd' stil te gaan staan om foto's te nemen, er zaten toch wel een paar leuke bij:This morning we took our bikes and cycled to a nearby 'forest', which turned out to be more like a park. We took a walk of about five kilometres and have about seen the entire forest. I took with me and annoyed my family by stopping and taking pictures 'all the time'.

2 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Zeker leuk, zo'n fotowandeling!Mooie opnames,vooral die met de joekels van elefenbankjes.Of vergis ik me,en hebben ze een andere naam?
Ik kan me wel voorstellen dat je de voorkeur geeft,aan je "eigen" bos bij Tiel. Alles moet wennen!

Shirley zei

Lekker een boswandelingen, wel balen van de. Ermiste paaltjes.