zondag 20 maart 2011

Weer terug

Vanmiddag rond een uur of drie was het quiltweekend weer afgelopen, ik ben dus weer terug. Het weekend voldeed aan alle verwachtingen, ik heb veel gequilt en gekletst en het was erg gezellig. De randen die ik van te voren had geknipt voor de Sylvia's Bridal Sampler en niet had opgemeten pasten gelukkig, dus die ben ik er aan gaan zetten. Ik heb de eerste rand er helemaal tegenaan gezet en de tweede voor de helft, dat is dus elf meter naaiwerk (!). De beschermkap van de naaimachine is er niet af geweest. Ik had mijn fototoestel meegenomen, maar heb eigenlijk geen foto's gemaakt, behalve deze twee van de boswandelingetjes die ik met haar op vrijdag en zaterdag na de lunch gemaakt heb:


(om niet echt alleen maar het hele weekend op onze achterwerken te zitten)

I am home from the retreat. I managed to sew one and a half border around the Sylvia's Bridal Sampler, which makes eleven metres of sewing by hand. The pictures were taken during two post lunch walks.

2 opmerkingen:

Shirley zei

mooie foto's, gelijk had e, wandelen met dat mooie weer, ik ben niet verder gekomen dan het tuincentrum aan de hoofdweg.

Jantine zei

Klinkt alsof het weer reuzegezellig was! Ik heb echt wat gemist, maar ja, de 65e verjaardag van mijn vader ging voor. Ben nog vlak langs gekomen met de auto!