donderdag 30 juli 2009

Kaarten en ATC's

Als de kinderen vakantie hebben, dan heb ik het juist extra druk. Soms gaan we een dagje weg, waardoor al het werk thuis blijft liggen en later moet worden ingehaald, maar ook als we gewoon thuis blijven heb ik het veel drukker dan normaal. Dan komt er weer eentje binnen die ruzie heeft gemaakt, dan moeten ze weer fruit, dan komt er weer eentje bedelen om snoep, spullen moeten worden opgezocht, vriendjes moeten worden uitgenodigd en in de gaten gehouden en ga zo maar door. Ook ben ik natuurlijk nog steeds verantwoordelijk voor ze, dus moet ik wel een beetje weten wat ze uitspoken. Als de kinderen naar school zijn dan heb ik deze dingen natuurlijk ook wel, maar dat is dan alleen maar na schooltijd maar in de vakantie zijn alle dagen de hele dag zo en heb ik simpelweg de rust en het geduld niet om aan een groter project te beginnen.

Ik heb geprobeerd of het wel mogelijk was om stof te verven, niet echt iets waar je echt heel veel bij moet nadenken, maar na een telefoontje van een boze moeder van één van de vriendjes van mijn kinderen die zich afvroeg waar die onuitwasbare vlek toch vandaan kwam (ik had nog zo gezegd dat hij er vanaf moest blijven) ben ik daar ook maar mee gestopt.

Wat ik wel kan doen zijn dingen zoals dromenquilts én kleine werkjes, zoals de abstract challenge, dagboekquiltjes, ARTfor12 en deze kaarten gemaakt van restjes en de zonneprint die ik met acrylverf had gemaakt:


en ATC's:


.
En zo vond ik Sifra daarnet terug, wat vinden jullie hier nu van ?
.
When the children have their school holidays, my days get really busy. I do have some time to create, but it is really scattered because the children keep disturbing me. This means I cannot start a big quilt, I just don't have the time for it. I tried to do some dyeing but after one of my sons friends poured some on his good trousers (I told him to leave it alone) I stopped this too. What I can do is just little stuff like abstract challenges, journal quilts, ARTfor12 and these fibercards and ATC's I made yesterday. The last picture is of Sifra, I found her like this just now (I was in the bed too).

4 opmerkingen:

Gina zei

What a great picture of Sifra. She looks so comfortable.
I know what you mean about not getting anything done. I don't get to see my sewing room much over the summer either.

Love and hugs Gina xxx

hannie zei

Ik weet precies wat je bedoeld Margeeth. Soms lijkt het of dat nooit overgaat? Zoals hier nu is mijn gerhard al weken bezig het huis aan het schilderen. Stofboel binnen en telkens wat anders. Vrienden die van vakantie komen en hier mee eten. Ander glas in de ramen, bestrating in de tuin opnieuw . En ik maar met koffie en fris in de weer! Maar onderussen heb je toch maar prachtige kaarten, en Atc's gemaakt!
En die Sifra is een bofkont! Zo'n lekkere plekjes die hij overal vind! En jij maar proberen je huis netjes te houden voor de evt. kijkers!
Sterkte met alles!

Yvonne aka sommeke zei

Heerlijk kattenbeest!

Handige Handjes zei

Sifra is gewoon heel slim: een lekker plekje zoeken, en slapend de vakantie doorkomen....