vrijdag 24 juli 2009

Brown bag challenge

.
Dit is het pakketje voor de volgende brown bag challenge van het "Costa forum" en deze opdracht (bedacht door Mieke) hoorde erbij:
.
Voor dit pakketje liep ik steeds met het cijfer 2 in mijn hoofd. "Met zijn tweeën", "samen", "dubbel", "niet alleen" en meer van die associaties. Daarom heb ik gekozen voor 2 kleuren: Paars/roze, dus voor 2 lapjes, voor 2 draadjes en voor 2 kleuren Angelina. Samen met het rode lapje dat is overgebleven van de vorige keer, is er vast iets leuks van te maken, gaan de ideeën al borrelen????"
.
Nou, om heel eerlijk te zijn, niet echt. Wat er niet aan hielp is dat het een tijdje kwijt is geweest ivm de mega-opruiming van het huis. Ik heb zelfs moeite om er een derde kleur bij te verzinnen of zelfs te bedenken of ik er wel een derde kleur bij wil. Wat ik er dan van ga maken, dat weet ik helemaal nog niet. En de deadline is 1 augustus, al bijna dus..... (help)
.
These are the contents for a brown bag challenge I am participating in. We have to do a quiltlet about the number two, togetherness, not being alone and so on.
The deadline is looming and I just have no idea what to do with those things. I even don't know what third colour I want with it and whether I want a third colour anyway, never mind actually making something with it. What also doesn't help is that it has been missing sometime, because of our mega housecleaning. And the deadline is looming, august first.... (help)

2 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

2 quiltjes?
Het lukt je wel!

hannie zei

De rode toevoeging is heel goed.Jammer dat je niet zo veel tijd meer hebt,anders zou je er ook 2 kunnen maken? Wel mooie kleuren!