maandag 14 december 2009

De winnaar en de verrassing.

Gisteravond om twaalf uur eindigde mijn give away. Ik had al zoveel mogelijk namen op papiertjes geschreven en vanmorgen heb ik jongste een papiertje laten trekken. En de winnaar is.....
.
.
En nu zijn jullie natuurlijk allemaal erg benieuwd naar de verrassing die Jantine heeft gewonnen. Toen ik de give away op mijn blog zette wist ik zelf ook nog niet wat het zou worden, maar gisteren heb ik dit gemaakt:

.
het is een boekomslag voor om zo'n thuisagenda die je bij de kerstpostzegels krijgt (en de agenda natuurlijk). Ik heb wat gouddraad, wat overgebleven plukjes angelina en wat van die kluwens draad die je krijgt als je zelf stof verft op een stuk velour gelegd, daar een stuk polyester vlies overheen gelegd, het gequilt en toen de heatgun erop gezet. Toen kwam ik er dus achter dat het niet zo briljant is om dat met synthetisch velour te doen, want dat kan ook smelten! Op de voorkant heb ik twee free motion geborduurde blaadjes genaaid.
..
This is a bookcover I made for a diary. It is the surprise I made for Jantine, who won my give away. I took some golden thread, some leftover angelina fibers and some thread trash, put this on a piece of velvet covered it with polyester fleece, quilted it and then melted it with the heatgun. Only then I realized that the velvet was synthetic, so I had to be really carefull with the heatgun.

5 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Wat een mooie give away Margeeth. Jammer dat ik niet de gelukkige was, al gun ik het Jantine natuurlijk van harte!

Suus zei

Erg mooi Magreeth, en Jantine van harte gefeliciteerd.

Jantine zei

Heb ik gewonnen?!?! Wat leuk. Ik vind je voorkant schitterend en ik zou graag iets hebben wat jij hebt gemaakt. Maar zonder bot te zijn, ik heb al een agenda voor 2010. Met zorg uitgezocht zodat ik mijn dagen goed kan plannen. En omdat ik het jammer vind een cadeautje niet te gebruiken stel ik voor dat je gewoon iemand anders trekt. Met de hartelijke groeten van mij daarbij!

conny's quilts en creaties zei

Wat een leuke agenda!! Mooi gemaakt Margeeth.

Marielle zei

Wat een mooi kado!