zaterdag 26 december 2009

Kalender

Omdat ik foto's op een bepaalde site op het internet heb staan, krijg ik altijd mailtjes met 'interessante aanbiedingen'. Meestal gooi ik die mailtjes gelijk weg; ik heb al genoeg troep, maar soms kan ik het niet laten om er toch even naar door te klikken. Zo kreeg ik deze maand een aanbieding voor een 'gratis' kalender. Nou moet je dat 'gratis' natuurlijk met een hele pot zout nemen, er komen altijd verzendkosten bij en daar dan ook weer btw over, maar als je dan voor alles de standaard optie neemt dan is het nog altijd goedkoper dan een kalender in de winkel (behalve zo'n hele goedkope in de witte boekwinkel dan), dus ben ik er maar eens een uurtje voor gaan zitten en heb deze kalender in elkaar geprutst:
.

Nu hebben wij dus een unieke kalender om aan de muur te hangen, het zijn allemaal foto's van quiltjes die ik heb gemaakt voor de groepen ARTfor12, de Uitdaging en Art quilts around the world.
.
Because I have photo's online on a photosite, I always get e-mails with 'interesting offers'. Most of the time I just delete those e-mails, I have already more then enough junk, but every once in a while the thing that is being offers actually is interesting. Like this one for example, a 'free' calender, which of course is not free at all, you have to pay shipment and handling costs and VAT, but you pay about the same prize as a shop bought calender for one with your own pictures on it. So, I made myself this calender, it has pictures of quilts from the groups ARTfor12, de Uitdaging and Art quilts around the world on it.

7 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Een geweldig leuk idee, en een prachtige kalender, met je eigen werk! Heel bijzonder Margeeth!

mieke noor zei

wat enig! Een heel jaar inspiratie! LEUK!!!

Marielle zei

Super leuk!

Anoniem zei

leuke kalender.
gr.Gerrie

Yvonne aka sommeke zei

Dat was een goed idee van jou Margeeth! Een héél jaar genieten!

Suus zei

Dat is wel een hele bijzondere kalender. Leuk hoor.

Linda Robertus zei

Wat een goed idee! Ik maak altijd kalenders met familiefoto's als cadeau voor opa's en oma's en zo, maar een kalender met quiltfoto's voor mijzelf is ook weleens leuk...