dinsdag 15 december 2009

Nog een paar sterren en een nieuwe winnaar

Dit zijn twee dezelfde sterren:
.
.
maar omdat ik de 8 driehoekjes die om het middenvierkant zitten bij de linkerster van een contrasterende stof heb gemaakt en bij de tweede ster van de achtergrondstof en omdat ik bij de eerste ster de vier wiebertjes heb weggelaten zien ze er toch heel anders uit.
.
The two stars on the picture are both made using the same pattern. I just changed the colour of the eight little triangles and removed the diamond shapes from the left one. This way, they look quite different, I think.
.
Van Jantine, die de give away heeft gewonnen, kreeg ik een mailtje dat ze welliswaar heel blij was dat ze had gewonnen, maar dat ze al een agenda had en omdat ze het zonde vond om mijn agenda niet te gebruiken vroeg ze of ik het erg vond om hem aan iemand anders te geven. Nee hoor, natuurlijk niet, ik heb gewoon de papiertjes (die ik gelukkig nog niet had weggegooid) gepakt en heb jongste een nieuw briefje laten trekken. De nieuwe gelukkige winnaar is Conny.

3 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Leuk bedacht bij de sterretjes. Ze zien er totaal anders uit nu!

De nieuwe winnaar Conny: Gefeliciteerd!

Yvonne aka sommeke zei

Gefeliciteerd Conny!
Bedankt Margeeth!

conny's quilts en creaties zei

Heel erg leuk Margeeth om die mooie agenda te winnen! Hartelijk bedankt!!!
Ik zal zo veel aan je denken het komende jaar, want dat wordt de gezinsagenda die ik vaak dagelijks in handen heb. De omslag heb je heel mooi gemaakt.