dinsdag 25 november 2008

Glad

Toen ik net de kinderen op de fiets naar school ging brengen, zag ik jongste voor me zo hoppetee onderuit gaan. Glad dus. Gelukkig was hij nog heel en zijn fiets na wat dingetjes weer terug gebogen te hebben ook. We zijn de rest maar gaan lopen.
Ben nog steeds druk met de watercolorquilt, hij is bijna gequilt en dan moet ik nog iets verzinnen om hem wat meer tot leven te laten komen, vind hem nu nog vrij saai.

Om toch nog iets te laten zien een oudere quilt, waar ik nog steeds erg tevreden over ben:
Hij heet "Lente in de Betuwe, dauw op de appelbloesems" en ik maakte hem voor de tentoonstelling van miniatuurquilts van het quiltersgilde in Roermond.
This is an older quilt, it is called "Betuwe in spring, dew on appelblossoms" and I made him for the exhibition of miniature quilts in Roermond.
I am showing this quilt because I do not have any new work to show. Either it is under construction and not worth showing, or it has te stay a secret.
This morning the streets were slippery, I found out about this when my youngest son fell from his bike.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Na het bekijken van je quiltje,kreeg ik meteen zin in de lente. Die dwarrelende bloesem! fijner dan sneeuw en ijs. Ook wel mooi, als je er niet door hoeft! Voorlopig is het even wachten op de lente.Ondertussen werken we aan mooie dingen!

Corinne Zambeek - van Hasselt zei

Wat een fantatisch mooi werk. De kleuren zo goed bij elkaar gevonden. Ik ben hier helemaal weg van.
Groetjes van Corinne