maandag 24 november 2008

Tekeningen voor Sinterklaas

Een week later dan in de rest van het land, is gisteren hier in Tiel Sinterklaas dan ook eindelijk aangekomen. Hoewel de kinderen al een paar jaar niet meer geloven, wilden ze toch graag hun schoen zetten. Dat was goed, maar dan moest er ook wel gewoon gezongen worden en moest er ook een tekening worden gemaakt voor 'Sinterklaas'.
.
De tekening van oudste:De tekening van jongste:
.
De tekst "Alles komt goed" op de tekening van jongste slaat op het Sinterklaasjournaal, waarin altijd van alles mis gaat. Nu heeft de huppeldepup Piet bijvoorbeeld de stoomboot weer weten te ruilen voor een theezakje (?), geloof ik. Hoewel ze er alletwee dus niet meer in geloven, vindt oudste het toch wel spannend. De reactie van jongste: "Alles komt goed hoor, het lijkt alsof het allemaal misgaat, maar dat is altijd in het sinterklaasjournaal en in de laatste aflevering komt het dan allemaal weer goed".
.
This are the drawings our children made for Sinterklaas. They are not believers any more, but wanted to place a shoe none the less. I said this was OK, but they still had to sing and make drawings for a non-excisting Sint.

1 opmerking:

Anoniem zei

Leuk,de kunstwerkjes van je kinderen.Misschien is het een idee, ze om te zetten in stof?
Hannie