dinsdag 18 november 2008

Nieuw boek over tassen

In het kader van de zolder-opruiming heb ik gisteren een hele stapel met oude leesboeken van mij en te makkelijke boekjes van de kinderen mee naar Utrecht gezeuld en in mijn lunchpauze naar de Slegte gebracht. Voor een stapel van 50 cm hoog kreeg ik het enorme bedrag van 12,50 euro. Ik heb geen idee voor hoeveel ze die boeken weer doorverkopen en ik geloof dat ik dat ook helemaal niet wil weten. Nou ja, het is hier uit de weg en 80% van de opbrengst heb ik gelijk omgezet in dit boek:
.


Toch leuk en het neemt in ieder geval minder plaats in dan een hele stapel boeken.

O ja en ik ben ook nog getagged, door Marloes van Textielverf en de rest. Dank je wel Marloes.
Omdat ik een tijdje terug al ben getagged door Vivian, ga ik niet weer alles opnoemen, dat heb ik hier al gedaan. Wel zal ik wat blogs noemen die ik volg, wie weet ziet er eentje bij die je nog niet kent: Sonja, Sandra, Natalya, nieuwe quilts van Melody, Laura en Corryna.

Toen ik het blog van Corryna bekeek om haar URL te kopieren, zag ik dat ze mij ook had genoemd, bij de blogging friends forever award. Had ik nog helemaal niet gezien. Corryna, ook jij bedankt voor het geven van deze award. Hierbij moet je vier mensen noemen die je blog regelmatig volgen: Gina, Sommeke, Hannie en Miekenoor.

Zo, dat zijn weer heel veel links, om heerlijk bij te WWILFen (What Was I Looking For?).
.
Yesterday I went to the secondhand bookshop and managed to sell an almost two foot stack of old novels and childrens books. The money I spent right away to this book about bags.
Also I have been tagged and have received an award. Because I had already been tagged before, I just added some links to other peoples blogs in the dutch text of this post, they are very nice, so perhaps you might want to visit them.

(Marlous was tagged by Laurence, who is hosting a give-away of a lovely embriodered bird at her blog at this moment)

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi, Margeeth. Lijkt me best een bruikbaar boek. Ook van de Slegte?
Het is niet zo'n groot bedrag voor je boekjes, maar het ruimt lekker op. en je hebt weer een leuke aanwinst!

Anoniem zei

ik kocht deze zomer dit boek bij abc.nl in Amsterdam

Anoniem zei

mooi boek gekocht je kan weer idee opdoen