maandag 13 oktober 2008

Het Zoelense bos

Eén van de huiswerk opdrachten die we zaterdag voor quilten speciaal kregen was het maken van foto's van texturen in de natuur. Omdat het gisteren prachtig weer was, zijn we naar het Zoelense bos gefietst. De kinderen hadden ook alletwee een camera mee (oudste heeft er één voor zijn verjaardag gekregen en jongste mocht mijn oude gebruiken) en overal waar ik stopte om een foto te maken, stopten er ook twee kleine mannetjes om ook te fotograferen.
.
.
Dit is een collage van een aantal van mijn foto's:
.
.
en deze stonk wel heel erg:
.
.
Voor een album met alle foto's klik hier.
.
One of the assignments for "quilten speciaal" we got last saturday, was to go out and make pictures of texture in nature. Yesterday was a great day, so we cycled to the forest nearby and I took a lot of pictures, some of which are in this blog, the rest can be seen here. The children also had camera's and took the same pictures I did.

5 opmerkingen:

Linda Robertus zei

Wat een leuke foto van de mannetjes die foto's maken! En je collage is erg mooi.
Groetjes uit Brisbane,
Linda
PS Jouw blog is altijd de eerste van de Europese blogs in mijn bloglines die geupdate wordt, om een uur of 4 's middags hier! Dan weet ik dat Europa wakker wordt ;-).

Jantine zei

Heerlijk die mannen met hun toestelletjes. Op onze vakantie wilden de kids ook graag foto's maken. Vrienden van ons hadden een tweedehandse gekocht met dat doel en daar werd om gevochten. Lang leve het digitale tijdperk! Het leukste vond ik dat ze van heel andere dingen foto's maakten, zoals van de supermarkt. Maar mooi dat ik die gebruikt heb voor ons album! Want dat typeert toch een land. Je foto's zijn trouwens schitterend!

Annelies zei

Wat een uitgelezen dag om het bos in te gaan. Ik was er gisteren ook te vinden.

Yvonne aka sommeke zei

Indrukwekkend aantal schitterende foto's Margeeth!
En je mannekes kunnen er niet vroeg genoeg mee beginnen ;-)

Anoniem zei

was zo te zien een leuke dag in het bos. wat heb je weer leuke foto gemaakt.
grt marleen