woensdag 15 oktober 2008

Berkenbomen in de herfst

En dit was de eerste versie van de berkenbomen in de lente. Hij was niet helemaal goed gelukt omdat de bladeren hier voor de donkere stammetjes zaten in plaats van erachter. Maar omdat het verder wel een leuk borduurwerk was, heb ik hem een beetje aangepast door het groen en geel weg te knippen en er herfstkleuren aan toe te voegen.
.


.
Bij de fibermailgroep hebben we de kaart-van-de-maand-swap, je maakt dan een vierkante kaart van 15x15 cm, naar een thema, net zoiets als een abstract challenge quiltje, alleen dan kleiner. Vorige maand was het thema "regen", omdat ik hier al verschillende quiltjes mee had gemaakt heb ik toen niet meegedaan. Maar deze maand was het thema "herfst", en op maat gesneden en met een kartonnetje erachter was dit borduurwerk hier dus precies goed voor.
.
This is the first version of the birches in spring. It was not good enough because the leaves were in front of the dark trees instead of behind them. Apart from that it was quite nice, I cut away a lot of the yellow and green, added some autumn colors and made a fibercard of it.

1 opmerking:

Anoniem zei

hallo margeeth
Ik vind het prachtig geworden !
Heb je het machinaal geborduurd of met de hand