donderdag 20 september 2012

Afscheid van Obi

Vorige week donderdag plaatste Zwerfkat in Nood dit superlieve filmpje van Obi op facebook:


Er wordt gezegd dat dit soort filmpjes helpt bij de plaatsing en dat klopte in dit geval wel, iemand uit Brussel zag het en werd spontaan verliefd op haar. Ze moest wel even slikken toen ze hoorde dat Obi helemaal in Gorinchem zat, maar de liefde was zo groot dat afstand geen belemmering was. Op zondagmiddag kwam ze kijken met haar vriend en ze hadden alletwee een hele grote klik met Obi. Obi kwam bij het spelen met een verenstokje achter de stereo vandaan en ze mochten haar aaien, dat is normaal nooit bij haar.
Dus hebben we haar zondagavond al weggebracht.

Lieve Obi, toen je bij ons kwam was je ondervoed, je was een week of acht maar woog nog maar 424 gram en o wat was je bang! Een mevrouw vond je in haar achtertuin, we weten niet hoelang je moederziel alleen hebt rondgedoold, maar dat moet wel een tijdje geweest zijn, anders was je nooit zo klein en mager geweest. Gelukkig at je graag en veel van het lekkere eten dat je van ons kreeg, dus al snel werd je een flinke meid. Toen je hier een weekje was en heel veel aaitjes had gekregen, was je ook niet meer bang meer voor mensen, in tegendeel, je was gewoon  verslaafd! Aan aaien en knuffelen, daar kan je echt geen genoeg van krijgen. Als je mij zag dan zei ije  zachtjes miauw, miauw, til mij op, aai mij en als ze dat dan doet dan ging je spinnen en kopjes geven.

Je was echt mijn vriendinnetje, dus toen de dag kwam dat ik je moest laten gaan naar je nieuwe baasjes was dat wel even moeilijk. Nu ben je verhuisd naar mensen die jou ook lief vinden en die jou ook heel veel willen aaien, dat was wel even schrikken voor je, maar je was er al snel achter dat die mensen ook gewoon leuk en lief zijn en je alle aaitjes en knuffels willen geven die je nodig hebt. Ik hoop dat je er nog heel lang van kan genieten en een mooie grote poes zult worden.

Je gastmoeder, Margeeth

3 opmerkingen:

Handige Handjes zei

Ik kan me de brok in je keel heel goed voorstellen. Maar je mag trots zijn dat Obi zo goed is opgeknapt...niet meer bang is en nu een goed huis heeft gekregen.

Hannie de Beer zei

Toch een beetje verdrietig dat Obi weg gaat.maar je kunt terugkijken op een heel succesvolle opvang. Wat hebben jullie er goed voor gezorgd,dat het zo'n mooi beestje is geworden,en een goed huisje heeft gekregen!

Unknown zei

Moeilijk het afscheid maar fijn dat het zon flinke meid is geworden dankzij jullie inzet. Tof hoor.

Vrolijke groetjes Renee