maandag 9 mei 2011

Verslag Veldhoven

Gisteren ben ik de hele dag op de OEQC in Veldhoven geweest. Het was een leuke tentoonstelling, er hing mooi werk én werk wat me wat minder aansprak en ik heb weer lekker bij kunnen kletsen met bekenden. Om geen gezeur te krijgen met copryright heb ik besloten om geen foto's van hele quilts meer op mijn blog te zetten, ook niet met vermelding van de naam van de quilt en van de maker, hier kun je de winnaars zien en hier is wel een collage met details van quilts:


Natuurlijk stonden er ook veel winkeltjes, maar ik heb al zoveel, dus heb me ingehouden. Ik heb een flesje met koperkleurige verf gekocht bij trapsuutjies én twee lapjes van 30 x 55 bij handdrukkerij de Vlinder (waar ik ook nog een leuk gesprek mee heb gehad over stofverven).


Het enige minpuntje was dat we toch wel heel erg lang op onze quilts moesten wachten. Mijn quilt had nummer 187, dus toen ze begonnen bij nummer 188, 186 en 189 klonk dat heel hoopvol, maar ik denk dat mijn quilt ergens is blijven liggen, want ik was nog nét niet als laatste aan de beurt en toen was het dus over achten (ook erg handig dat het restaurant dan dus dicht is).

Yesterday I visited the open european quilt championships and had a great time. I took a lot of pictures, which I cannot show you because of copyright issues, here you can see the winning quilts. The picture I did put on the blog is a collage I made of detail pictures and the second picture are my purchases (two small pieces of fabric and some paint). I had a great day, saw beautifull quilts and met with friends, the only dissonant being that I had to wait over three hours to get my quilt back.

5 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Ik heb ook geen foto's gemaakt,om dezelfde reden als jij. Maar zo'n collage is erg leuk! Ik had het al gezegd dat je quilt prachtig is! En net als jij heb ik me beperkt met aankopen. Toch nog een groot pak,nog want ik kocht bij Elly Prins Hobb's, 80x20 voor € 10 per meter. 240 breed!Als je 2,5 meter kocht.
Vervelend dat je zo lang op je quilt moest wachten. En dan nog een gesloten restaurant!

joke zei

Ik was nr 186 en dus de allereerste.
Het lijkt me inderdaad geen pretje om daar tot 8 uur te zitten wachten. Ik zag wel een mevrouw die haar werk had meegenomen en ter plekke zat te werken.

marjolijn zei

ja, het duurde allemaal erg lang. Ik heb wel foto's gemaakt, maar zet ze niet op mijn blog. De jouwe was erg mooi Margeeth! Leuk elkaar zo weer eens te treffen.

mia zei

Hoi Margeeth, is het toch erg laat geworden, ook ik heb foto's maar alleen voor eigen gebruik zien wat een ander bedacht heeft en kijken wat ik er van kan leren.
Vond het erg gezellig werd alleen erg melig van het lange wachten.
gr.mia

marion zei

vervelend als je moet wachten maar je hebt eer van je quiltje gehad. het was prachtig....