dinsdag 2 februari 2010

Zonder vissen

Een beetje laat is hier mijn quiltje voor de abstract challenge van januari:
.
.
Het thema was "onder water". Het is dan dus de bedoeling dat je op een abstracte manier het thema in het quiltje verwerkt. Het eerste waar de meeste mensen aan denken als ze aan "onder water" denken zijn vissen, die zitten er dus niƩt in.
Wat er wel in zit is: handgeverfde stof, wat stukken geverfde vliesofix, lichtgroene organza, van die knoedels draad die je overhoudt als je je zelfgeverfde lapjes wast, aquablauwe tule, goudverf, heel veel fibers en 3 parelkraaltjes.
.
This is my abstract challenge quiltlet for january. The topic was "under water". The first thing that springs to mind when thinking about this topic is fish. So no fish in my quiltlet.
What I did use for it was: handdyed fabric, some pieces of painted wonder under, light green organza, thread thrash, tulle, gold fabric paint, a lot of fibers and 3 pearl beads.

2 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Je hebt gelijk Margeeth! Je denkt meteen aan vissen,bij het thema. Voor een kaart kan dat wel dacht ik? Maar dit quiltje van je is wel apart. Ook mooi van kleur en opbouw! Heel subtiel met die pareltjes!

Lynn Cohen zei

Funny, I looked at this and I said to myself: "This is SO UNDERWATER"! and then I read what you wrote! So ... IT IS!!!