dinsdag 9 februari 2010

Wat ik van plan was.

Omdat ik maar liefst zes reacties op mijn vorige post had dat ik eigelijk niets meer aan de quilt 'moest doen',  hierbij een foto van wat ik er eigenlijk mee van plan was:


Het punt is dat dit een quilt is die is gemaakt voor een zogenaamde brown bag challenge. Ik heb de katoenen stoffen uit het pakketje gebruikt, maar er zitten ook nog twee stukjes organza, wat draden en wat pailletjes in de brown bag. Mijn idee was om daar bladeren van te maken en die aan de bruine takken te hangen. Maar, als jullie allemaal zeggen dat ik dat niet moet doen, dan luister ik daarnaar.

I made this quilt is for a brown bag challenge. I used the two cotton fabrics that were in the bag, but it also contained some organza, some threads and some beads. I was planning to add some big brown branches like in the picture, make leaves out of the stuff in the bag and put those on the branches. But, if you all say keep it like the picture in the previous post, I will.

16 opmerkingen:

nellie S zei

En toch vind ik zelf ,deze het mooist

Lynn Cohen zei

I think more layers would be fun. go for it!!!!

Gina zei

I agree with Lynn. I would love to see what you do next

Love and hugs Gina xxx

Hetty zei

Tja .... Je krijgt zo wel diepte in de quilt.
Alleen staat de boom wel erg op het randje...
Misschien nog wat schuiven, en uitproberen. Er foto's van maken en er dan de beste variant van aanhouden.
Of gewoon even laten hangen. Misschien krijg je dan ineens een nieuw idee.

Dat van die blaadjes van de organza en tule is best leuk.

Over het geheel genomen denk ik dat je moet doorgaan met je eigen idee.

Ik blijf het volgen :)

groetjes Hetty

Hannie de Beer zei

Nou, Margeeth, gezien deze "toevoeging" ben ik ervan overtuigd dat je je eigen gevoel moet volgen! Al moest er de bruine stof bij, het maakt je werk heel "eigen" en bijzonder!

Suus zei

Ik denk ook dat je moet doorgaan met je eigen idee. Maar wat je ook doet hij is zo ook al mooi.Succes

Irene zei

Lekker doorgaan Margeeth. Als ik mij goed herinner heb je deze boompjes al vaker gebruikt. En zo krijg je variaties op een thema.

Michelle zei

I like it better with the large braches stretching across the top!

Yvonne aka sommeke zei

Jaaaa, ik vond de eerste versie al mooi, maar deze vind ik mooier, hij heeft ietsje meer nu!

Corinne Zambeek - van Hasselt zei

Hij wordt heel erg mooi. Gewoon je eigen intuïtie volgen, dan komt het zeker goed.

Corryna zei

Bij ontwerpen vind ik altijd dat je naar je eigen gevoel moet luisteren. Jij moet het mooi vinden. Het is vaak een kwestie van smaak. Wat ik nu zie kan ook, maar qua compositie zou ie in mijn ogen dan nog wat sterker mogen. Ik zou de stam wat meer opschuiven naar links en ook een stukje om de stam willen kunnen kijken aan de rechterkant. Probeer gewoon uit wat mooi is. Hang het op, kijk er naar. Maak foto's. Neem afstand. En weet dat je niet snel hoeft te beslissen. Dit is het punt dat je de quilt maakt of breekt. Neem daar de tijd voor. En vertrouw op je eigen gevoel!

Marielle zei

Ik vind de eerste versie zonder tak het mooist, maar dat komt ook doordat de boom zover naar rechts staat, alsof hij er niet echt bij hoort

els zei

Ja de boom "valt er een beetje af", misschien een beetje schuiven?
Het is maar een suggestie. Eigenlijk moet je gewoon je eigen intuitie volgen. Voor zover ik die kan beoordelen, komt daar steeds iets origineels uit voort.

Aart zei

Neem rust en afstand en volg je hart. Ik blijf je volgen!!!

Willeke zei

Ik vind'm nu al 'meer hebben'. Doorgaan zou ik zeggen. Succes!

nadia zei

Wat leuk, al die reacties!! Ik houd erg van puur, ik vind de eerste versie het mooist.... In de tweede versie vind ik de boom een beetje ielig, ik zou 'm wat forser maken. Maar zoals iedereen voor mij al schreef, gewoon doen wat jij het mooiste vind! Succes