dinsdag 3 november 2009

Verlepte tulp

Dit is de allerlaatste tulp, er lag nog wat met transferverf beschilderd papier en ik vond dat ik dat net zo goed ook kon gebruiken, dus heb ik het op lutradur gestreken. Onder de lutradur zit lichtblauwe katoen..


Hier zijn ze allevier bij elkaar:
.
.
Meestal zie ik wel gelijk welke ik het mooiste vind, maar in dit geval vind ik dat erg moeilijk. In ieder geval niet de vierde.
.
I still had a tulip painted with transferdye and some lutradur and evolon, so I decided I might as well make another quiltlet for my tulip series. On the second picture are all four quiltlets together, I don't know which I like best, but definitively not number four.

5 opmerkingen:

Petra zei

Ik keek en dacht gelijk, "de tweede". Ik keek nog een keer en dacht "nummer 1". En bij de derde keer kijken wist ik het helemaal niet meer. In elk geval ben ik het met je eens dat het niet de vierde is maar voor de rest hebben ze alle drie iets dat er uitspringt. Gewoon een goede serie dus.

Hannie de Beer zei

Zo naast elkaar, is het een mooie serie! Moeilijk te kiezen? Ik kies voor de eerste! Maar alle vier hebben ze wel iets aparts.

Laurence zei

Very beautiful. I prefer the second.

Kay Taylor West zei

I love your tulip series! I even like #4....the poor thing is wilted but it has character.

mia zei

Als tulpen liefhebber vind ik ze alle vier leuk, Zeker zo naast elkaar is het een mooie collage geworden. De tweede vind ik het mooist en de vierde is echt het einde van de tulp.