zondag 15 november 2009

Met zijn allen aan de lijn

In het eerste nummer van het nieuwe quilttijdschrift "Quilt & zo" stond een wedstrijd met als thema "Met zijn allen aan de lijn" en daar heb ik dit quiltje voor gemaakt.
.

.
Het quiltje was al een tijdje af, maar ik wilde wachten met het te laten zien tot de sluitingsdatum, die vandaag is. Op zich ook wel handig, want nu kan ik toch iets laten zien ondanks de verkoudheid/griep/M. griep (ja, ik voel me nog steeds als een vaatdoek).

In de wedstrijdvoorwaarden stond dat het quiltje 20x20 cm moest zijn en dat je er iets niet-textiels in moest gebruiken. Daar heb ik dus die wasknijpertjes voor gebruikt, ik had ooit eens een potje lijm om-niet-textiele-dingen-op-textiel te plakken gekregen en daar heb ik ze mee vastgeplakt. Voor de rest is het quiltje eigenlijk heel simpel, ik heb gewoon met zwart garen een lijnenpatroon op witte stof gequilt.
.
This is a little quiltlet I made for a competition called "all of us on the line" (or something). I had finished it some time ago, but wanted to wait untill the closingdate which is today, to show it. This turned out to be very convenient, because now I can blog allthough having a cold / the flu / the swine flu (and yes I still feel awfull).
The quillet had to measure 20 x 20 cm and some non-textile material had to be used, for which I used the little clothes pegs, which I just glued on. The rest of the quilt is also nothing fancy, just some graphic black quilting lines on white fabric.

5 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

Wat jij (weer) simpel noemt, noem ik (weer) prachtig!
Hoe zeggen ze 't weer? Less is more en dat gaat hier weer op!
Beterschap!

Hannie de Beer zei

Het lijkt misschien simpel, maar ik vind dat je het weer knap hebt bedacht! Erg leuk, met die wasknijpertjes.Ik heb al vaak gekeken in de boekhandel en dergelike,naar dat tijdschrift,maar hier in de buurt heb ik het nog niet kunnen ontdekken. Wel jammer.

Unknown zei

Geweldig bedacht, Margeeth, wat een leuk quiltje, gr en beterschap Femke

Lynn Cohen zei

This is adorable.Love the little red clothes pins.

Vivian zei

That is really cute!