woensdag 10 december 2008

Altijd aan de andere kant van het hek

En dit is hem dan, mijn quilt voor de Bunburry challenge. Het thema was "een stukje paradijs" en mijn quilt heet "altijd aan de andere kant van het hek", want daar is het paradijs toch meestal. .


Ik vind dit wel een beetje een erg traditionele quilt voor mijn doen, zeker voor een quilt die ik naar een wedstrijd ga sturen, maar och, het lapje zit er in en hij is niet eens afschuwelijk, dus het is wel goed zo. Nog even voor de volledigheid een fotootje van het challenge-lapje:


Het zit er echt in, helemaal, links achter de wiebertjes en rechts iets daaronder.


It's finished, my quilt for the bunburry challenge. This years challenge theme was "a piece of paradise" and it's called "always at the other side of the gate" because that's where paradise usually is. I think this is kind of a traditional quilt for me, especially because I am sending it to a show, but oh well, the fabric is in it and it does not look totally hideous, so I guess it is fine. On the second picture is the challenge fabric, it's really in the quilt.

12 opmerkingen:

Koningskind zei

Hij is leuk geworden.
En dat met zo'n wanstaltig lapje.

a3devries zei

Hij is heel mooi Margeeth!
de opbouw, de kleuren,het hekwerk..

En dan maar opsturen en afwachten.....

Jantine zei

Wat geeft dat nou, traditioneel. Ik vind hem schitterend! Waren er ook afspraken over hoeveel van de stof je moest gebruiken?

Anoniem zei

Hij is mooi geworden, traditioneel of niet.

Anoniem zei

Margeeth - this is just awesome! I've been watching your progress with this and just love what you've done with your challenge fabric ..

the gate was the perfect finishing touch!!

Great job!

grace

Gina zei

It's fabulous and what a great way to hide such a ugly fabric

Love nad hugs Gina xxx

Jossie zei

Margeeth, hij is erg mooi geworden en geeft precies weer wat je bedoelt. Is dat het hek waar je laatst zo gefrustreerd door raakte?
Gr. Jossie

mia zei

Er is toch meer mee te doen dan je in eerste instantie gedacht had.
Ziet er pico bello uit.
mia

Anoniem zei

Hij is prachtig geworden Margeeth! Zo zie je maar, er zijn eigenlijk geen lelijke lapjes. Heel goed, dat hekwerk voor de bloemenweelde van het paradijs!

Anoniem zei

dat heb je even goed verwerkt chapeau

Anoniem zei

I love your gate quilt, it is wonderful!

Margeeth zei

Allemaal bedankt voor de complimenten / thank you all for the kind words.