zaterdag 17 november 2007

Winterfair en intocht sinterklaas

DH heeft gisteren de computer terug gebracht naar de winkel. Daar keken ze hem enigszins schaapachtig aan, u was hier van het jaar toch al eens, met een kortgesloten computer? Ja, en nu dus weer..... We hadden gehoopt dat het alleen de beeldkaart was, maar dat was het dus niet, DH moest hem achterlaten want het was niet zo één, twee, drie op te lossen.

Vandaag was hier in de wijk een winterfair waar eigengemaakte hebbedingetjes werden verkocht. Het was in de buurt dus ben ik maar even gaan kijken. Het assortiment was precies wat je op zo'n fair verwacht: kaarten, sieraden, bloemstukken, een dame met quiltjes (ze gaf ook nog les, maar ik was niet erg weg van haar quiltjes), beschilderde ganzeneieren en een dame met prachtige cakejes met marsepeinen dames erop. Ik had het fototoestel meegenomen voor een sfeerfoto maar er mocht niet gefotografeerd worden. Nou ja, jammer maar helaas, ik kan toch nog steeds geen nieuwe foto's uploaden op mijn blog. Meestal koop ik bij zoiets nog wel iets van een zelfgemaakte kaart of zoiets, maar dit keer zat er niets bij wat me kon bekoren. Wat ik wel een beetje storend vond was dat heel veel van de deelnemers al om 15:00 uur begonnen met opruimen, terwijl de fair tot 16:00 uur duurde.

Vanmiddag was de intocht van sinterklaas op televisie. Onze kinderen geloven er niet meer in (Jonathan zit ook al weer in groep 5 en daar gaan ze lootjes trekken) maar willen de intocht toch niet missen. In onze woonplaats komt de sint pas volgende week, dus het schoenzetten heb ik ook nog een weekje kunnen uitstellen. Om in sfeer te blijven vandaag geen foto van een quilt maar van een surprise die ik een paar jaar geleden heb gemaakt:
Wel even sparen dus.

Yesterday DH took the computer to the shop. They couldn't fix it right away, so it had to stay there. So, still no uploading of pictures for me.

Today I went to this winter craft fair in our neighbourhood. There were a lot of things one expects on a craft fair: cards, beads, flower-arrangements, painted eggs and so on. I took my camera to make some general pictures, just to capture the atmosphere, but that wasn't allowed. Too bad, but it doesn't matter, I cannot upload pictures anyway.

Today was also the arrival of Sinterklaas. An explanation on who Sinterklaas is can be found on: http://www.thehollandring.com/sinterklaas.shtml The children don't believe in him anymore, but they still like to watch his arrival. In the spirit of sinterklaas, today no photo of a quilt, but of a 'surprise' I made a couple of years ago.

1 opmerking:

Anoniem zei

leuke surprise !!!!!!!!