zondag 24 november 2013

Panter wordt voor de allereerste keer geaaid.

Dit is dus het katje dat hier in paniek dwars door de spijlen van mijn Otten is gebroken toen ze hier net was, het katje dat krijsend in de gordijnen hing en tegen de muren en het plafond op vloog, het katje dat blies en sloeg naar alles wat in haar buurt kwam, het katje waardoor mijn man een tetanusprik moest gaan halen omdat ze hem gebeten had (en mij toen ze hier net was ook, maar mijn tetanus was nog geldig) en het katje waarvan maar liefst 3 dierenartsen en hun assistentes zich afvroegen of we haar niet beter uit konden zetten omdat ze er aan twijfelden of ze ooit nog maar enigszins tam zou worden.
Nee, van al die wildwesttaferelen heb ik geen filmpjes gemaakt, we hadden het veel te druk om een totaal paniekerend katje terug in de bench te krijgen zodat ze zichzelf niet kon verwonden.
Zoals je ziet heb ik haar in een draagmandje op schoot, er is dus nog een lange weg voor haar te gaan maar dit is al heel bijzonder. Wat er ook aan helpt is dat Muis nu verhuisd is. Heel zielig voor Panter, die hardverscheurend om haar heeft zitten roepen, maar ze zaten elkaar wel akelig in de weg bij de socialisatie. Wilde je de ene aaien, kreeg je van de ander en mep en ze bedoelden dat ook echt serieus, met nagels.2 opmerkingen:

Cobi zei

echt een mijlpaal. wat lief

Handige Handjes zei

Wat een enorme vooruitgang! Ik zag dat ze zelfs een kopje gaf tegen je hand...
Jullie zijn echt kanjers, om zo in Panter te blijven geloven.