zondag 13 oktober 2013

Panter

Wraauuww! Ik ben Panter en ik doe mijn naam eer aan. Wrraauuuww. Ik bijt en ik sla, want ik ben een wilde kat, wraauwww!!
Hoewel…..
Die mensen zijn toch eigenlijk  ook wel heel handig. Ik moet toegeven dat ik het wel fijn vind, elke dag een hapje en een drankje en een schone kattenbak. En ze schijnen ook nog eens heerlijk te kunnen aaien, die andere katjes die hier zitten gaan dan altijd heel hard spinnen. Misschien moet ik dat ook eens proberen. O jee, wat zie ik nu? Een stokje met veertjes, hellup! Ik blaas en grom ernaar, maar dat helpt niet en nu raakt het mij ooknog aan! Wraaauuww, wraauuww, het is sterker dan ik, wraauuww, ik moet slaan en bijten.
Kom Pantertje, nog even doorzetten, wij mensen zijn zo slecht nog niet. Over een tijdje lig je lekker op schoot bij je eigen baasje en dan ben je al dat wilde gedoe helemaal vergeten.

Panter is in het wild geboren. Zij heeft erg veel tijd nodig om aan mensen te wennen. De eerste weken hebben wij Pantertje helemaal niet gezien, inmiddels laat ze zich wel zien en durft te eten en te spelen waar wij bij zijn, maar haar echt aaien is nog niet mogelijk. Onze ervaring is dat dit soort katjes wel degelijk helemaal tam kan worden voor hun eigen mensen als je ze maar met heel veel rust en geduld benaderd en ze zoveel tijd geeft als ze nodig hebben. Een allemans vriend zal ze waarschijnlijk nooit worden.
Panter wordt geplaatst via zwerfkat in nood.

3 opmerkingen:

Ineke zei

Succes ermee. Dat lukt jullie vast wel weer.

Hannie de Beer zei

Weer een grote zorg voor jullie , maar dit gaat zeker ook lukken!

Handige Handjes zei

Ik heb er alle vertrouwen in dat Panter en Poema weer helemaal vertrouwd zullen raken met mensen.
Succes!!