dinsdag 7 augustus 2012

Dag Abby


Zondagochtend hebben we Abby weggebracht. Omdat ze niet tegen autorijden kan, ze wordt echt wagenziek en kotst, hadden we geen handdoek in de reismand gedaan maar wat oude kranten en een stuk oud laken. Dat was maar goed ook, ze had overgegeven maar dat was nog niet het ergste, toen we over de N3 bij Dordrecht reden begon het ineens verdacht te ruiken in de auto, mevrouw moest een grote boodschap, had het niet meer kunnen ophouden en had in het mandje gepoept. Dus wij reden walmend, met alle ramen open Dordrecht binnen en toen we er bijna waren bleek er een wegomleiding te zijn en moesten we een heel eind omrijden en zaten we nog wat langer in de stank.
Het was dus een mooie binnenkomer, omdat ze in een klein mandje zat zat ze zelf natuurlijk ook onder, echt heel zielig, dus ik kwam met een stinkende kat binnen die ik gelijk kon wassen (en toen ik daarmee klaar was was ik zelf ook niet meer helemaal zo fris). Maar goed, ze is schoongepoetst in de kamer van haar nieuwe huis gezet van waaruit ze gaat wennen en tot onze grote verbazing ging ze niet gelijk 'uit', maar ging de kamer echt verkennen.

Ze is er nu twee dagen en het gaat al heel goed met haar, vanmorgen kreeg ik deze mail van haar nieuwe baasje:
Abby is fantastisch. Ze wil kroelen, ze is druk aan het spelen en is geinteresseerd in haar omgeving ze ligt nu onder zeil. Dat kroelen komt geweldig uit ivm de geuroverdracht, ik ben allebei gigantisch aan het aaien. Ze was gisteren al lekker aan het spel, vannacht ook (Rada kwam het me om 1.37 uur vertellen, was helemaal onder de indruk) ik vond vanochtend overal speeltjes in de kamer van Abbby. Na het eten ging ze nog even door, zeker een half uur. Ze zoekt ook al toenadering tot Rada onder de deur door, maar die vindt het allemaal nog te spannend. De eerste tekenen zijn heel erg goed. De deur heb ik al 2 centimeter open op beider verzoek(en dat dwingt Rada een beetje haar neus meer te gebruiken, ze is een beetje te visueel ingesteld door de ramen van de serre) en dat laat ik nog een paar dagen zo. Rada heeft sowieso nog tijd nodig, maar je ziet waar je bijstaat de veranderingen al.

3 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Toch fijn,te weten dat Abby het goed doet in haar nieuwe huis. Een opsteker voor jullie!

Unknown zei

Tof dat het goed gaat met Abby.zo te lezen een ook een prima Home.

Vrolijke groetjes Renee

Yvonne aka sommeke zei

Dat klinkt héél goed voor Abby in haar nieuwe huisje!