vrijdag 4 mei 2012

Update Abby

Pfftt, ze is zo bang! Wil echt helemaal niks, ligt alleen maar in haar mandje. Ze eet wel, 's nachts als er niemand is en het donker is dan durft ze te eten. Ik zet harde brokjes en zachtvoer neer, de harde brokjes vind ze het lekkerst en eet ze het eerste op (met haar mummelmondje met één hoektand, ze kwam met getrokken tanden in de opvang binnen en haar andere hoektand is afgebroken). Ze was zelfs te bang om op de bak te gaan, ze heeft het twee dagen opgehouden.
 Haar oogjes zijn ontstoken, die behandel ik met zalf, dat laat ze wel goed toe en dan borstel ik haar ook gelijk (ze verhaart echt gigantisch, niet normaal gewoon) maar zodra ze de kans krijgt schiet ze weer terug het mandje in. Zielig beestje, ik hoop dat ze snel een beetje went hier.

3 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Wat jammer toch , dat er nog steeds mensen zijn die hun poes gewoon achterlaten. Ik hoop echt dat jullie haar beter kunnen maken en ze weer een goed thuis vind!

marjolijn zei

Ach wat triest. Ze heeft ook vast en zeker een trauma opgelopen. Hopelijk kunnen jullie haar vertrouwen winnen. Jammer dat ze dan waarschijnlijk ook weer moet verhuizen. Succes met haar.
gr. Marjolijn

Jantine zei

Aan jou zal het niet liggen, snel thuis voelen, ik weet zeker dat het je gaat lukken!