zaterdag 3 september 2011

Leuk boekenkoopje

Vanaf donderdag tm zondag is er in de jaarbeurs in Utrecht weer het boekenfestijn. Een enorme hal vol met boeken, waarvan de meeste gewoon net zo duur zijn als in de winkel, dus ik zou er nooit speciaal naar toe gaan, maar aangezien de bus die ik neem als ik naar mijn werk ga op het jaarbeursplein (wat dus, heel logisch, vlakbij de jaarbeurs is) stopt, ben ik er gisteren toch even heen gegaan.
Ik loop dan altijd langs de hobbyboeken (niks van mijn gading, het enige boek dat ik leuk vond was nog net zo duur als in de winkel en ze hadden het quilting arts book voor 3,95 wat spotgoedkoop is, maar dat boek had ik dus al), de kunstboeken (ook niets van mijn gading), de boeken die je gratis krijgt voor de waardebon (ook al niet veel soeps deze keer) en de 'enkele exemplaren'. Bij deze laatste categorie vond ik zowaar een boek dat ik leuk vind, dat ik nog niet had én dat schappelijk was geprijsd (8 euro, als je het online besteld kost het het dubbele): "The quilted object" van Ineke Berlijn (het andere boek is het gratis boek, zoals ik al schreef was het echt niet veel soeps deze keer).


Ik denk dat ik trouwens wel het record 'over het boeken festijn sjezen en nog iets vinden ook' verbroken heb, het is dat ik tien minuten in de rij moest staan bij de kassa, anders was ik in een half uur klaar geweest (wat de snelheid overigens wel ten goede kwam was dat ik het boek van Ineke Berlijn al wel eens een paar keer had doorgebladerd maar nog niet gekocht had, dus toen ik het zeg gelijk wist dat ik het wilde hebben).

7 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

LOL ik zie je zo sjezen!
Goe weekend!

Hetty zei

Hoi Margeeth,

Ik was donderdagavond 'even' op die boekenmarkt. Aangezien we op zoek waren naar Engelstalige romans en Nederlandse romans waren we wel even zoet. Verder natuurlijk bij de hobbyboeken gekeken, maar ik had de zelfde ervaring als jij. De 2 boeken die ik wel leuk vond waren gewoon te duur! Romans hebben we gelukkig wel gevonden. De Engelstalige zelfs voor 1.95 per stuk!

Hannie de Beer zei

Meestal vind je niets, als je wat zoekt, maar dan kom je net dat éne boek tegen! Leuk, dat je wat van je gading hebt gevonden, en zo snel!

Christel Sins-Camp zei

Dat boek van Ineke Berlyn heb ik ook. Er staan leuke tasjes en doosjes in. Heb er al een paar van gemaakt en nog meer ideeën in mij hoofd. Succes ermee...

marjolijn zei

Nou, dat was dan nog lekker voordelig, moet je maar denken. Jammer van dat quilting arts boek. Die had ik wel willen hebben. En ik ben ook wel een fan van Ineke Berlyn. Ze maakt leuke dingen, maar is vooral ook een ontzettend leuk mens.
gr. Marjolijn

Anoniem zei

Zo te horen niet echt de moeite waard om naar Utrecht te reizen naar de boekenbeurs.
Maar je hebt toch wat gevonden.
Marjo

marion zei

ik vind het meestal te druk om leuk te zijn......maar je hebt wel een leuk boek gevonden.......