dinsdag 1 juni 2010

Gewonnen!Een quiltvriendin van mij is professional organizer. Je weet wel, zo'n mevrouw die mensen die worden overspoeld door de spullen in huis helpt om daar weer grip op te krijgen, zodat de spullen er zijn voor hen en niet andersom (dit is mijn kort-door-de-bocht beschrijving, voor een betere beschrijving moet je maar even op haar site kijken). Omdat ik bij haar op de mailing lijst sta (voor de maandelijkse e-mail nieuwsbrief met opruimtips, die ook al gewoon leuk is om te lezen) kreeg ik twee weken geleden een e-mail met een oproep om mee te doen aan een uitdaging omdat haar bedrijf al weer vijf jaar bestaat (gefeliciteerd, Hilde!). De uitdaging was het schrijven van een stukje over opruimen, de vijf leukste stukjes zouden op het blog van haar bedrijf worden gepubliceerd en de schrijvers/sters daarvan zouden ook nog een opruimerige prijs winnen.

Omdat ik graag schrijf heb ik ook een stukje geschreven, over opruimen en verhuizen en dat opgestuurd. Afgelopen zondag zat er een mailtje in mijn mailbox dat ik heb gewonnen! En vandaag staat mijn stukje op het blog. Heel grappig om een stukje van jezelf op een blog van een bedrijf te zien (hier kun je het lezen).

I won a prize in a dutch contest for writing a column. The column can be seen here, in Dutch.

2 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Gefeliciteerd Margeeth! Een heel goed verhaal,met recht de eerste prijs!
Ik had er al eens vaker van gehoord van die bedrijven die je helpen met opruimen en organiseren. Gelukkig heb ik die nog nooit nodig gehad, Alles loopt hier op rolletjes. Maar ik kan me wel voorstellen dat er mensen zijn die er moeite me hebben. Vraag is natuurlijk,of ze bereid zijn dingen weg te gooien.? Ik heb een vriendin die werkelijk helemaal niets weg (wil) doen! Ze vind het prima zo! Dus dan houd het op natuurlijk.Maar wel fijn voor mensen die wel in een opgeruimd huis willen wonen.

Unknown zei

Oh wat leuk, gefeliciteerd. Ik ga het snel lezen!