maandag 22 september 2008

Hij is af!

Pffttt, het is gelukt, de quilt met tekeningen van de kinderen uit oudstes klas voor de baby van zijn onderwijzer is af.


Ik ben er vrijdagochtend aan begonnen en heb gisteravond de bies tegen gezoomd. Tussendoor ben ik ook nog even naar de schouwburg geweest voor de familie-uitvoering door het Betuws Symphonie orkest van Peer Gynt (waar Frank Groothof het heeft gepresteerd een prima muziekstuk volledig te vernaggelen door er echt constant dwars doorheen te tetteren) en we zijn ook niet verhongerd.

Vandaag neemt oudste hem mee naar school en zal hem officieel overhandigen, ik ben benieuwd naar de reactie (als ik die te horen krijg tenminste, want dat weet je nooit met oudste, die is niet zo vertellerig).

I made it, I managed to finish the quilt with childrens drawings in three days time. In between I also went to a performance by the Betuwe Symphonie orchestra of Peer Gynt, the family edition, where someone managed to destroy a perfectly good piece of music by yapping and screaming through it all the time. We also did not starve this weekend.
Today eldest will take the quilt to school and officially give it to his teacher, who has just become the father of a little babygirl. I hope he likes it and am quite curious to his reaction (if I get to hear it, you never know with eldest, who is not very talkative)

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Dan heb je wel doorgewerkt! Hij is leuk geworden, het kan niet anders dan dat ze deze op school ook leuk vinden.

Marion zei

Wat heb jij hard gewerkt zeg, leuk ook die tekeningen erop.

Anoniem zei

Mooi Margeeth

Complimenten. Het ziet er vrolijk uit.

Groetjes Hetty

Anoniem zei

Die is super geworden Margeeth!

Ingrid zei

Mooi geworden en heel erg snel ook! Complimenten.

Groetjes Ingrid.

Annelies zei

Wat een leuke quilt is het geworden ! Top, dat je dat zo snel hebt gedaan.

Anoniem zei

Complimenten! Dat was hard werken. Een mooie herinnering voor de juf.

Groetjes Anita

Anoniem zei

mooi!
daar zal de onderwijzer wel blij mee zijn!

Anoniem zei

Geweldig Margeeth! Hij is heel erg mooi geworden. Je zult wel blij zijn dat er niet zoveel kinderen in de klas zaten. Bij mij waren er dat (vroeger) 36!
Groetjes, Elly

Kieny The Dutchlady zei

Die is leuk geworden, dat is een mooi cadeau voor de juf. Om de een of andere reden kon ik de foto van je quilt niet zien in het QK album.