vrijdag 13 augustus 2010

Hoeveel scharen?

Op het blog van Kathy kwam ik een uitdaging over scharen tegen. Het idee was al je scharen bij elkaar te zoeken, er een foto van te maken en die in een album te zetten. Nou kun je dat interpreteren als alle scharen die in huis zijn, of als alle scharen die van jou zijn. Omdat ik geen zin had om in het hele huis op scharenjacht te gaan (en ook helemaal niet wil weten hoeveel scharen er hier rondzwerven, DH komt binnen en zegt "we hebben ook nog nagelschaartjes en keukenscharen en kinderscharen en....."), heb ik alleen mijn scharen maar bij elkaar gelegd en op de foto gezet. Is ook al niet weinig.


On Kathy's blog I found a scissor challenge. The idea was to gather all your scissors, take a picture and upload it to an album. I decided to interprete the word "your"  as just my scissors, so not the kitchen scissors, childs scissors, nail scissors etc etc. I think there are enough scissors on the picture already.

3 opmerkingen:

Sabia zei

Beetje veel scharen heb je ;)

christina zei

veel? och dat valt toch nog wel mee.

Francisca R. zei

Oooooohhhh Margreeth, wat moest ik hierom lachen! Valt best wel mee hoor.....jouw scharenverzameling.....
Toen we 10 jaar geleden spulletjes van mijn (handwerkende) moeder opruimden bleek onze erfenis vooral uit handwerkspullen en scharen ! te bestaan! (ik had een heeeeeele leuke moeder!)

Ga zo door!