zondag 8 augustus 2010

Het verschil

N.a.v. het vorige bericht kreeg ik verschillende reacties die zich afvroegen wat het verschil is tussen de twee foto's omdat zij het niet zagen.
Het verschil is de manier waarop ik de stukjes tegen elkaar heb gelegd. Op de bovenste foto heb ik de rechthoekjes netjes tegen elkaar aangelegd en me niets aangetrokken van de afbeelding en op de onderste foto heb ik de groenten zo goed mogelijk op elkaar laten aansluiten. Maar, als bijna niemand (behalve Jane) het verschil ziet dan maakt het dus niet uit wat ik doe en kan ik net zo goed gewoon de rechthoekjes netjes naast elkaar leggen.

Some people asked me what actually is the difference between the two pictures I showed yesterday. Well, the top one has the rectangles aligned and the bottom one has the vegetables aligned. But, because nobody (except Jane) noticed the difference it doesn't matter what I do.

3 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Ik had het wel gezien,het lag voor de hand, maar heb even gewacht met de reactie omdat ik wel nieuwsgierig ben,wat je er nog meer aan gaat doen of "gewoon" weer aan elkaar zetten?

Knutselbeertje zei

Margeeth,

ik had ook het verschil niet gezien. Maar nu je het raadsel ontrafeld heb, vind ik het 2° toch mooier. Ik ben ook eens gaan kijken op de blog "Art Quilts Around the World" en hierdoor heb ik de neiging om voorstellen om het zo af te werken. Maar ja, wie ben ik?

groetjes,
Knutselbeertje

Shirley zei

Het oog legt met dit soort puzzelblokken vanzelf de lijnen, ook al zijn ze in het echt niet zo netjes aansluitend. Net als met die test met tekst, waarvan alleen de eerste en laatste letter van het woord op z'n plek ligt, en wat er tussen ligt, zit gehusseld. Toch zien je hersenen gelijk het woord zoals het moet zijn.