woensdag 24 september 2008

Quilters show and tell

Via via kwam ik terecht op dit blog, quilters show and tell. Het wordt gerund door Hermione uit Australiƫ en als je wil kun je een quilt aanmelden dat dan op dat blog komt te staan.
Omdat er op 19 september een oproep stond waarin om nieuwe quilts werd gevraagd omdat ze geen nieuwe quilts meer had om te laten zien, heb ik een foto van mijn haiku-quilt opgestuurd, vandaag stond hij er op.

Omdat ik op dit blog de haikuquilt al had laten zien, hierbij een foto van een droomdekentje dat ik al eerder heb gemaakt. Het patroon is rail fence en het is een handig patroon om op een snelle manier je overgebleven repen stof te verwerken.
Did you know this blog? It's from Hermione in Australia and everyone can show their quilts on it. Because she needed new pictures, I submitted my haiku-quilt, it is being shown today.

The picture on this blog is a 'droomdekentje' (project Linus). The pattern is rail fence and it is a nice way to use your more narrow scraps.

3 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

Ja hoor, ik ken Hermione's show and tell blog al, m'n kippen staan er al op!
Mooi kleurig droomdekentje heb je weer gemaakt!

inge zei

gefeliciteerd met je 'hangen' op het Australisch blog! ik ga er subiet ook eens piepen!

Marjolijn zei

Vooral de haiku quilt is prachtig hoor. Ik heb hem de vorige keer kennelijk gemist. En wat leuk om je quilt terug te zien op een Australische site. Iets om trots op te zijn.
gr. Marjolijn