maandag 12 mei 2008

In het donker zijn alle katjes grauw

Bij de Artfor12 groep is, zoals al eerder gepost op dit blog, het huidige thema "ogen". Een paar weken terug had ik me al met dit thema beziggehouden naar aanleiding van de tekening "eyes in space" die ik had gemaakt, maar daar was niks uitgekomen. Ook andere idee├źn die ik had vond ik niet leuk genoeg om er een quilt van te maken.

En toen ging de poes dood, zag ik ineens overal poezen (ook de onze, maar dat was dan een tas of een schoen) en kwam dit ontwerp eigenlijk vanzelf:


The current topic for the Artfor12 group is, as posted before on this blog, "eyes". A few weeks ago, I had already looked into this theme because of a drawing "eyes in space" I had made, but that hadn't yielded anything. And then our cat died.

4 opmerkingen:

corryna zei

Margeeth, ik las dat je je kat nu moet missen. Een huis zonder kat voelt inderdaad leeg. Ik vind het bijzonder hoe je je verlies omzet in creativiteit. Misschien is dat het beste wat je nu ook kunt doen om het te verwerken. Want hoe dan ook, een kat is gezinslid en die kun je daarom heel erg missen.

Groetjes,
Corryna

Mary zei

wat een mooie verwerking !!!!1

margaret zei

Wow, that's so striking! I'm sorry to hear that your cat died; it's very sad to lose a pet.

jacq zei

wauw ik vind deze quilt wel heel erg mooi, mooi klinkt dan weer zo zo, maar hij heeft wat! knap gedaan.