zondag 18 mei 2008

AANKONDIGING:
Dagboeken in Beeld
Van zaterdag 17 mei t/m zondag 8 juni 2008 is een selectie van dagboekquiltjes van de groep AFIER te bewonderen in de boerderij van Marijke de Boer in Groningen.
Daarnaast worden ongeveer 20 grotere werken getoond.
Meestal zijn dagboekquiltjes moderne quiltjes op A4 formaat. Een dagboekquiltje kan gemaakt worden naar aanleiding van een gebeurtenis in het leven van de maakster. Er zijn echter ook quiltjes die ontworpen zijn om een bepaald thema uit te werken, of juist een nieuwe techniek te proberen. De groep bestaat uit ongeveer 20 quilters uit diverse provincies, die elkaar via internet hebben gevonden. Er wordt lang niet altijd met stof gewerkt; de quiltjes zijn meer en meermixed-media werkjes: papier, tyvek, kralen, roestige spijkers en andere wegwerpartikelen vertellen in combinatie met stoffen een (levens)verhaal .Tijdens openingsuren worden er workshops gegeven: stofverven, drukken, Angelina, Tyvek, viltmaken.
Openings tijden: dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur
Adres: Groningerweg 46 9738 AB Groningen
Jozet Berkhout-Marijke de Boer-Elke Boesewinkel-Nel Boesewinkel-Mieke Bregman-Tonny Nichol-Wil Opio Oguta-Adri de Vries Tadema-Carla Pilon-Rian Preuter-Mia de Vos-Marjon de Vroed-Trees Wolffers-Jelly Sloot-Margeeth Swart-Mary Zingstra

1 opmerking:

Isabella zei

Jammer dat het zo ver weg is anders ging ik zeker kijken.