dinsdag 6 mei 2008

En wat doe je dan de hele dag?

Man en kinderen zijn in Braamt, zijn vanmorgen naar het zwembad geweest en vanmiddag naar een strandje aan een meertje. Die vermaken zich dus prima.

En ik, ik ben nog thuis. Was van plan om vandaag ook naar Braamt te gaan, als alles goed ging met de kat, maar dat gaat het dus niet. Het aanbrengen van het infuus (om haar nieren te spoelen) is inmiddels gelukt, maar nu heeft ze vandaag een toeval gehad. Dit kan veroorzaakt zijn door haar slecht werkende nieren, maar ook een hele andere oorzaak hebben. Op dit moment is de hypothese dat die toeval inderdaad veroorzaakt was door de hoge nierwaarden en dat het een eenmalig iets is geweest. Als ze nog een keer een toeval krijgt dan wordt alles natuurlijk anders, dan gaat ze (als ze geen pijn heeft tenminste) mee naar huis, zodat de kinderen afscheid van haar kunnen nemen.
Dus, ik denk niet dat ik nog in Braamt terecht zal komen deze midweek.

En de vraag die dan onvermijdelijk volgt: "wat doe je dan de hele dag, zo in je eentje?"
Nou, ik heb besloten om maar van de gelegenheid gebruik te maken en ben de hele dag bezig geweest met stofverven:

The cat is at the vet's, they are trying to flush her kidneys. DH and children are on holiday in Braamt, I was planning to join them today, but I am still at home. The reason for this is the cat having had a seizure. We now have to see if this was a one time event because of the very high renal values or something more permanent caused by something different in her brain. If she gets more seizures I will take her home so DH and children can say goodbye to her.
I guess I won't be going to Braamt this week. DH and children are swimming all day and having a wonderfull time. And I, I have decided to make good use of having the house to myself and have dyed a lot of fabric.

3 opmerkingen:

Mary zei

gossie, wat vervelend zeg, die arme poes .... hoop dat het allemaal meevalt, sterkte !! wat een boel heb je geverfd !!

zondagskind zei

Da's even moeilijk, weet er alles van. Haddden 2 honden, die op hoge leeftijd ook van alles mankeerden. Dan moet je een verstandige beslissing nemen. Ik hoop, dat dat jullie nog even bespaard blijft en dat Jenny weer op zal knappen. Wat heb je veel geverfd, ben benieuwd naar het resultaat. Willy.

Laura zei

Hoi Margeeth,
Ach zat zielig is dat toch he, is ze ook al niet in haar eigen omgeving en krijgt ze nog een toeval ook... ik hoop dat dit eenmalig was en dat de nierproblemen gauw minder worden. Sterkte!!
Wow wat een hoop mooie lapjes zal jij krijgen zeg... ziet er nu al leuk uit.
Groetjes, Laura