dinsdag 2 november 2010

Eén voor de prijs van twee!

en dan niet in de zin van een wel erg ongunstige aanbieding, maar dit quiltje:


Het quiltje is gemaakt van niet één, maar twee brown bag challenges. Dit zijn de lapjes die ik kreeg van Marleen, het quiltje dat daarvan gemaakt moest worden had 1 augustus klaar moeten zijn:


En dit zijn de lapjes van Hetty, het quiltje dat daarvan gemaakt moest worden moest op 1 november, vandaag dus, klaar zijn:


Het punt is dat ik de lapjes van Marleen pas heel laat kreeg, nog na de laatste uitdaging (de lapjes en de veer van Hetty) en dat ik toen ik alles bij elkaar zag ze zo goed bij elkaar vond passen dat ik van twee uitdagingen één quiltje heb gemaakt. Dus, de uitdaging van Marleen is ook gelijk de uitdaging van Hetty, één voor de prijs van twee dus, en dan is het ook nog eens mijn dagboekquiltje voor november, want A4-formaat, dus op die manier heeft hij ook nog eens een dubbelfunctie.

This quiltlet is made from not one, but two brown bag challenges. For mysterious postal reasons, one of the challenges took a long time to get to me, it arrived after the challenge that came after it. I liked the way the fabrics looked together very much, so I just made one quiltlet of them. It also doubles as my journalquilt for this month.

3 opmerkingen:

hannie zei

Goed bedacht en gecombineerd Margeeth! Ik niet zo goed zien bij de dagboeksite wat dat mistig stukje was, Een veer! Mooi verwerkt die verschillende lapjes!

Monique zei

Wat een ontzettend mooi werkje is dit zeg! Niet mijn kleuren of smaak, maar werkelijk heel mooi gemaakt!

Corinne zei

Heel mooi geworden, prachtig werk.