maandag 25 april 2011

Té warm

dat vind ik van het weer van de laatste tijd. Iedereen loopt maar enthousiast te doen over het weer, want o het is toch zo heerlijk warm en daar 'moet' je van genieten (als er twee woorden zijn die ik niet in één zin vind horen dan zijn dat wel de woorden 'moet' en 'genieten') maar volgens mij is het niet normaal. En dat blijkt ook wel, ik heb de radio aan en van de nieuwberichten wordt je niet vrolijk, al die grote branden in de natuur door de warmte en de droogte....
Sifra zit er niet zo mee dat het zo warm is, poezen lopen volgens mij stiekem op zonne-energie:

5 opmerkingen:

marjolijn zei

Nou heb ik ook een hekel aan het woord "moeten", maar genieten vind ik wel heel fijn. En dit weer? Ja, het moet me van het hart, dit vind ik dus heerlijk, maar het moet niet warmer worden. Ik ben niet veeleisend. Het mag zo blijven en 's nachts een buitje. Toch niet teveel gevraagd? Maar goed, een paar graadjes minder en ik vind het nog steeds heerlijk, misschien kunnen we een compromis sluiten?

Madammeke Ongeduld zei

vind het heerlijk deze temperatuur vooral na een lange koude winter

Hannie zei

Nu durf ik haast niet meer mijn mening te zeggen omtrent het weer. Ik vind het nu al ook te warm! Erg toch hé? Ik raak er mijn energie door kwijt!
Stilzitten is ook geen optie voor mij. Gewoon lekker bezig zijn! Hier in Branbant is ook al een flinke heidebrand geweest net als in Drenthe. Geef mij maar wat koeler weer!

Shirley zei

Ik heb je wel door, er ligt geen sneeuw meer om mee te experimenten ;-)
Prachtige foto van Sifra.

marion zei

ik vind het heerlijk, ik kan zoveel meer als dat het kouder is. Ik vind het vervelend voor jou maar ben zo blij voor mijzelf......