vrijdag 8 april 2011

Het 'artquilt hoekje'

Op verschillende blogs was het al te lezen, mensen hadden een brief gekregen van het quiltersgilde dat hun quilt was geaccepteerd voor het art quilt gedeelte van de algemene tentoonstelling van het quiltersgilde. Ik had ook een quilt ingestuurd, maar nog niets gehoord. Nou wordt de post hier tegenwoordig regelmatig voor de hele straat tegelijk in één van de brievenbussen gekieperd, dus bij ons kan het wat langer duren voordat de post bezorgd wordt.
Vanmorgen lag hier dan de enveloppe van het quiltersgilde, met daarin een brief waarin stond dat er 30 werkstukken waren ingestuurd, dat er 15 geselecteerd zijn én dat mijn werk daar ook bij hoort!
Eerlijk gezegd had ik verwacht dat er veel meer mensen iets zouden insturen, dat ik dus veel minder kans zou maken dat mijn quilt zou mogen hangen, dat de kans dus groot zou zijn dat mijn quilt dus niet geselecteerd zou worden en ik had ook al bedacht dat ik hem dan naar Birmingham zou sturen. Dus nu heb ik een beetje een luxe probleem, ik wil toch wel iets naar Birmingham sturen, dus moet als de wiedeweerga iets anders gaan maken.....

En omdat een blogje zonder foto ook maar zo kaal is, even pronken met andermans werk. De kaart kreeg ik voor het thema recycling en is gemaakt door Nadia.

13 opmerkingen:

Aart zei

Gefeliciteerd met de inzending van je art-quiltje voor Leiden. Ik denk dat een heleboel mensen niet hebben ingestuurd, omdat er maar 15 geselecteerd zouden worden. Misschien wordt het art gedeelte volgend jaar groter. Ik ga insturen voor eigentijds.
http://quiltaart.blogspot.com

Sonja Thalen zei

Gefeliciteerd.

mia de vos-weber zei

Hoi Margeeth,
Gefeliciteerd dat je erbij bent, het "arthoekje" is jammer genoeg niet groot maar je ben er wel bij, en dat is niet mis. En maar een selectie van 15 is natuurlijk in artquilt land niet erg veel.
gr. mia

Anoniem zei

Gefeliciteerd. Al zijn het er niet veel, toch leuk om er bij te zijn.
Groet, Ineke

Suus zei

Gefeliciteerd Margreeth, leuk dat je quilt mag hangen. Ben benieuwd hoe hij eruit ziet.

nadia zei

Jeetje, leuk!! Gefeliciteerd!! Het wordt wel een gezellige "blog" tentoonstelling. Ben heel benieuwd naar je quilt, ga zeker kijken. Groetjes, Nadia

Hannie zei

Proficiat! Ik hoopte al dat je ook bij zou zijn! Leuk weer een stel mensen van De Uitdaging die mogen "hangen"

Hannie zei

Ik vergeet nog je kaart van Nadia. Echt een mooie recycling!

marjolijn zei

Heel hartelijk gefeliciteerd hoor! Toch een hele eer. En leuk, mag je nog iets nieuws maken voor Birmingham.
En dat ene schaaltje? Nee, ik geloof ook nooit dat het gaat roesten, maar je weet maar nooit. Ik werd min of meer gedwongen het uit te proberen, dus ja, wat doe je dan?

Christina Fokkema zei

Gefeliciterd.

Dea zei

Leuk zeg, Margeeth, gefeliciteerd!

Nienke zei

Oh geweldig, dat je nog moet stressen voor nog zo'n succesnummer, veel succes en hiermee gefeliciteerd hoor!

catamaranTortuga zei

Wat goed dat je geselecteerd bent. Jammer dat ik niet naar Leiden kan komen, ik ben best wel benieuwd wat er komt te hangen.