dinsdag 26 april 2011

Je kunt ook té stoer zijn!

Vanmorgen heb ik de hele morgen in het ziekenhuis doorgebracht, samen met een boze oudste die van een step was gevallen en die helemaal niet naar de dokter wilde, want er was niets aan de hand. Nee hoor, er was niets aan de hand, alleen was wél zijn pols gebroken! Er zijn foto's gemaakt, hij heeft een kwartier in tractie gelegen om de boel weer op zijn plaats te krijgen (wat, toen de dokter het na afloop vroeg, volgens hem ook helemaal geen pijn deed, ahum) en nu heeft hij een gipsverband en een mitella. Volgende week woensdag moet hij weer terugkomen, kijken ze hoe het er dan uitzien en krijgt hij nieuw (gekleurd) gips.
Het was trouwens niet vandaag gebeurd, gisteren hadden we de huisartsenpost al gebeld maar die vonden het niet nodig dat we met hem langskwamen, we konden wel gewoon de dag erop langs de huisarts, want hij brulde de boel niet bij elkaar en dat doen namelijk alle kinderen als ze iets gebroken hebben.....

7 opmerkingen:

Aart zei

Die oudste van jou is echt een harde!!
Succes er mee, dat het maar goed mag helen.
http://quiltaart.blogspot.com

marion zei

huisartsenposten, je vraagt je af waar het wel goed gaat daarmee.....
wat een stomme reactie. Onze zoon huilde ook niet met een breuk, gelukkig wonen we bijna naast de eerste hulp van het ziekenhuis.

heel veel sterkte en succes bij het uitzoeken van het kleurtje....Dat was voor onze zoon wel iets om over na te denken....

sterkte

marjolijn zei

Heel veel sterkte, en wat een pech voor je oudste. Hij is inderdaad heel stoer, misschien wat té. En wat vreselijk dat je dan toch niet echt serieus genomen wordt. Maar op naar het volgende probleem: welke kleur gips. Ik ben benieuwd wat het gaat worden.

Hannie zei

Nou zeg dat is stoer. Niet huilen bij zo'n botbreuk!
En wat een idiote reactie bij zo'n huisartsenpost.Ik heb al van zoveel gevallen gehoord die niet serieus werden genomen bij zo'n post.Zeg maar namens mij, dat hij echt flink is! Nu nog een leuke kleur gips uitkiezen,maar dat zal wel lukken!

simone zei

bij de huisartsenpost mag je nooit langskomen is mij gebleken. Maar ervaring leert dat IK uitmaak of mijn kind iets mankeert. De laatste keer dat het 'niet nodig' was (want het heerst mevrouw, ook zo'n dooddoener) heeft Willemijn toch vier dagen in het het ziekenhuis moeten liggen voor ze weer enigzins opgeknapt was..........

Guusje, zei

Wat een rare opmerking bij de huisartsenpost. Je hebt ook kinderen en mensen die gewoon niet zoveel zeggen maar waar wel heel veel mee aan de hand is. In ieder geval beterschap met je zoon.

ina zei

je moet "op de poot" spelen, zo noemen ze dat hier, wanneer jij het niet vertrouwd dan MOETEN ze je klacht/probleem/ziekte/ongeval serieus nemen.