donderdag 7 april 2011

Donkerblauwe tas

Ik had het al geschreven, de tas met gezeefdrukte stof die ik zaterdag had gemaakt, was nog niet klaar, ik had er nog een plannetje mee.
Inmiddels is dat plannetje uitgevoerd en is de tas klaar:


Ik heb hem geverfd met 'Angeliet'. De kleur was alleen een hele grote verrassing, al mijn gesneeuwverfde lappen die ik met deze mengkleur geverfd had, waren paars en deze tas is toch echt donkerblauw geworden. Wonderlijk.

Like I wrote last saturday, the bag made with screenprinted fabrics wasn't finished then, I was going to do something with it. Now I did and it is finished. I dyed it using a mixture that definitively gave purple when snowdyeing, so the dark blue color of this bag was quite a surprise.

7 opmerkingen:

Hannie zei

Altijd weer een verrassing als je iets oververft! Ligt ook aan de kleur die de tas al had. Maar wel een heel leuk resultaat.Een totale metamorphose!

Marloes zei

erg leuk! En hoe is de binnenkant geworden? (altijd nieuwsgierig naar de rest)

Suus zei

Dat heb ik nou ook met de onyx, bij de een word hij grijzig en bij mij blauw. Maar je tas is erg mooi.

Corinne zei

Je tas is erg mooi geworden, print heb je mooi verwerkt!!!. De laatste keer dat ik geverft heb met Angeliet ontstond ook een donkerblauwe kleur, alleen toen ik de lap met echt donker blauw vergeleek bleek de Angeliet-lap toch paarser te zijn. Mooie diepe kleur.

Nienke zei

Nou die tas is lekker opgeknapt van een scheutje verf, mooi hoor, en ik vind het bijna wonderbaarlijk dat er nog iets over is van het oranje en geel.

marjolijn zei

Ondanks dat de kleur wat anders is dan gepland, vind ik hem toch wel heel erg mooi geworden!

Chris Daly zei

very nice Margeeth