woensdag 27 april 2011

Anderhalf bloemetje


Deze week maakte ik anderhalf bloemetje.
This week I made one and a half flower.

Nog even een opmerking voor de mensen die gisteren in hun reacties hebben gesuggereerd dat wij niet genoeg hadden aangedrongen toen we de huisartsenpost aan de telefoon hadden. Natuurlijk hebben we wel aangedrongen, gezegd dat het ons niet verstandig leek om nog een nacht te wachten want stel nou dat dat er een breuk of scheur in het bot zat, maar we hadden dat net zo goed tegen het meubilair kunnen zeggen, als zij eenmaal besloten hebben dat het niet nodig is dat je langskomt dan is het niet nodig dat je langskomt (en als je toch gaat dan sturen ze je gewoon weg). Jammer genoeg MOETEN ze je in Nederland helemaal niet behandelen, alleen als je ter plekke dood neer dreigt te vallen dan moet dat wel.
Ik weet niet of jullie bekend zijn met alle media aandacht die er tegenwoordig is over aggressieve patienten en begeleiders bij de eerste hulp, een houding van IK bepaal dat er iets met je kind is levert je alleen een aantekening in het dossier op met 'aggressieve ouder' en daar heb je alleen je kind maar mee. Het was al teveel dat ik iemand ging halen toen oudste ipv het kwartier dat hij in tractie moest liggen er al 25 minuiten in lag (en die tractie was op zijn zachts gezegd niet bepaald aangenaam).
Uiteraard neem ik nog wel contact op met de huisarts, of dit soort dingen nou nog worden teruggekoppeld, want dat dit natuurlijk nergens op sloeg.

4 opmerkingen:

Hetty zei

Hoi Margeeth,

Wat een stoere zoon heb je!Ik kan me er wat bij indenken. En super waardeloos dat gedoe bij de huisartsenpost .... uiteindelijk weten ouders beter dan iemand door de telefoon, hoe een kind is, dat schijnen ze bij huisartsenposten niet te weten, waarschijnlijk hebben ze zelf geen kinderen! Of ze zijn beroepsblind!
Sterkte met je zoon, geef hem maar een compliment ... dat hij zich zo volwassen weet op te stellen in het ziekenhuis. Hoewel ... sommige volwassenen zijn net kinderen als ik de TV mag geloven. Misschien zie ik je zo....?

Karen zei

Very nice! I really like the fabric.

Lee Prairie Designs zei

Lovely flower and a half. Hope to see the other half nex week! Carolyn :)

Guusje, zei

Mooie bloemen heb je er weer bij en ik blijf het een heel raat verhaal vinden van de huisartsenpost ik zou het ook aan de huisarts melden.