donderdag 3 april 2008

Strips

Voor het thema strips van de Artfor12 groep had ik een achtergrond gemaakt van over elkaar liggende strips. Het uiteindelijke quiltje was de tweede versie, in eerste instantie had ik iets geprobeerd in regenboogkleuren, maar omdat de strips niet ver genoeg over elkaar lagen bleven ze niet goed zitten. Daarom was ik overnieuw begonnen en had ook gelijk de kleuren aangepast.


De eerste poging lag maar te slingeren, dus heb ik er kaarten van gemaakt. Dit zijn er twee van:


For the topic "strips" of the Artfor12-group, I made a quiltlet out of strips. The quiltlet I made wasn't my first attempt, I first made a more rainbow like background, but it turned out I hadn't used enough overlap, so I started again.

As the first attempt was just lurking about in my studio, I turned it into fibercards. These are two of them.

2 opmerkingen:

corryna zei

Wat een mooie kaarten Margeeth! Vooral die tweede. Mocht je deze willen ruilen met iemand, dan moet je het maar zeggen. Dan maak ik een mooie kaart voor jou.

Corryna

corryna zei

Ook hier nog even: Heel erg bedankt voor de mooie kaart en ATC's. Je stuurde mij meer dan ik had verwacht. Ik vind ze prachtig. Ze staan ook op mijn blog. Geen idee of je dat al had ontdekt, maar voordat je zou denken dat het nog niet is aangekomen, schrijf ik hier ook maar even een berichtje :-)

Corryna