maandag 14 februari 2011

ARTfor12 op de patchwork & quiltdagen

Gisteren ben ik dus de hele dag in Vijfhuizen op de patchwork & quiltdagen geweest, waar onder andere onze groep ARTfor12 een tentoonstelling had, er hingen 12 x 12 quiltjes.
Ik was er om tien uur en ben gebleven tot het afgelopen was, waarna we hebben opgeruimd en in een kwartier tijd alle quiltjes van de muur af hebben gehaald. Het ophangteam was er een dag mee bezig geweest om ze op te hangen.....Ze hingen prachtig!

Behalve rond gehangen bij onze eigen tentoonstelling, heb ik ook nog wel een tijdje over de beurs gelopen, de andere tentoonstellingen waren de quilts van Val d'Argent, quilts uit de Oekraine, de quilts van Supergoof en de quilts van Mariet Soethout. En er waren natuurlijk heel veel winkeltjes! Niet alleen quiltwinkels maar ook een enorme hoeveelheid winkeltjes van de creabeurs, voor kaarten maken en scrapboeken enzo. Als je naar de (ontiegelijk smerige) toiletten achter in de zaal wilde kwam je daar langs, wat veel spullen daarvoor zijn er te koop. Mijn inkopen waren, heel saai, een bus lijm en drie strengetjes witte katoen, linnen en chenille, om te verven.

5 opmerkingen:

Hannie zei

Art for 12 kan met recht trots zijn op de prachtige presentatie van de quiltjes! Ik heb er van genoten,ook gezellig Margeeth om met je langs de werken te lopen. Zo ik kon zien,was de belangstelling groot!
En inderdaad wat er toch allemaal wordt verkocht voor de doe het zelver met kaarten en zo! Maar ieder zijn smaak,en hobby!

jozet berkhout zei

Wat ziet de tt er mooi uit! Leuk zoals je beschrijft hoe je een tt inricht en vooral hoe snel quiltjes weer van de muur af zijn!
Groeten van Jozet

marjolijn zei

Ja hoor, jullie mogen heel trots zijn. Het ziet er geweldig uit. En je hebt je enorm ingehouden wat de inkopen betreft!Ik kon zelf niet, maar had een (groter)verlanglijstje meegegeven aan een vriendn.

Anoniem zei

Jullie mogen trots zijn op jullie tentoonstelling. Ik vond het prachtig.
Ik vond jouw koeien erg mooi.
Marjo

Jantine zei

Ik heb genoten van jullie presentatie! Wat een originele dingen hingen daarbij!