donderdag 24 februari 2011

Another Little Quilt Swap; quiltje van Maya

Dit quiltje is gemaakt door Maya, het is een soort fototransfer met een (handgeschreven?) gedicht:


behalve het quiltje kreeg ik ook nog wat leuke frutsels, geverfde zijdecocons en wat fibers. Maya, dank je wel!
Deze week is het trouwens ook voorjaarsvakantie. Tenminste, jongste heeft vrij. Oudste, die in Tiel op school zit op een school die de hoofdvestiging in Oss heeft, heeft pas over twee weken vakantie en daar wordt een mens dus niet vrolijk van. Alle voordelen van de schoolvakantie zijn er nu natuurlijk niet bij, we kunnen niet uitslapen want oudste moet wel gewoon weg en een dagje met de kinderen op stap zit er ook niet in (ik kan natuurlijk nu met 1 kind gaan en dan over twee weken met het andere, maar dat is er niet van gekomen). Gelukkig zijn wij geen wintersportgangers want anders hadden we dat ook op ons buik kunnen schrijven.
Bah! Het opvoeden van kinderen is al een hele klus, maar waarom moet het je dan altijd ook nog eens extra moeilijk gemaakt worden.

This is the other quilt I received because of Another Little Quilt Swap, it is made by Maya.

4 opmerkingen:

Hannie zei

Wat een gedoe toch met die schoolvacanties! Ik kan me voorstellen dat je er niet echt blij mee bent. Zouden ze nu echt niet een beetje kunnen overleggen de scholen? Ik hoor het hier ook, zelfs in één stad is er verschil.
Zo is er geen lol meer aan!

Maar het quiltje dat je kreeg is wel gaaf!

Suus zei

Prachtig quiltje Margreeth. Misschien dat volgend school seizoen de scholen weer gelijktijdig vakantie hebben. Zoals het nu gaat is inderdaad niet fijn.

Yvonne aka sommeke zei

Bah, die verschillende vakantieperiodes van de kinderen.
Dat heb ik hier nooit meegemaakt.

Lynn zei

These are wonderful transfers to cloth.