maandag 23 juni 2008

Theetijd

De derde collage van 'materiaal van de dag' voor quilten speciaal.

Een berg boodschappenbriefjes afkomstig uit de borstzakjes van DH's overhemden:

Gedroogde papier van theezakjes, ooit eens gespaard voor een andere quiltcursus. Ik dacht dat ik ze allemaal allang had weggegeven maar er kwamen er toch nog een paar te voorschijn:
Van die envelopjes en labeltjes die om en aan theezakjes zitten uit de verzameling van oudste, die we nu toch aan het uitdunnen zijn (van elk envelopje vijf exemplaren lijkt me wel meer dan voldoende):
En om het af te maken, theelepeltjes geknipt uit de achterkant van een bepaald soort voorverpakt koekje (want een koekje bij de thee is ook altijd lekker).

Het zijn niet echt materialen van de dag, maar wel materialen die al een hele tijd in huis rondslingerden en dat mocht ook.

The third collage of 'materials of the day' for 'quilten speciaal'. It's made of grocery lists that came from the shirt pockets of DH, the paper from the little bags which hold the tea in teabags (I saved this for a different course), little teabag envelopes and labels from the collection of oldest (which is being culled at the moment) and teaspoons cut out of cookie wrappers.

Geen opmerkingen: