zaterdag 15 januari 2011

Het is niet aan te bevelen,

om een kastje zoals dit,


met de fiets te vervoeren.
Maar natuurlijk heb ik dat wel gedaan, ik doe namelijk altijd alles met de fiets. Ik dacht dat ik het wel met een 'spin' achterop vast kon maken, maar helaas, dan had ik een langere 'spin' moeten hebben. Gelukkig is het niet zwaar, alleen onhandig, dus ben ik met het kastje in een hand naar huis gefietst. Ik heb nog steeds een lamme arm. Het is bestemd voor de stoffen uit deze stapel kratten, die ik inmiddels bijna allemaal heb gewassen en gestreken (dat was alvast één van mijn plannen voor dit jaar). Hoogstwaarschijnlijk moet ik er nog één hebben, ik denk dat ik dan maar kijk of ik DH zo gek krijg om er even langs te rijden als we toch de grote boodschappen moeten doen.

It is not recomendable to transport a little cabinet like this on a bike, so of course I did. I thought I could somehow secure it to my bike, but I ended up cycling home holding it in one hand. It is meant to put the fabrics that were in this pile of crates in, which I have almost all laundered and ironed (that's one of my plans for 2011 tackeled). I think I will need another one, I probably will get that by car.

8 opmerkingen:

IngridR zei

Handig! Hé, was jij je stoffen van tevoren?
Gewoon veel nieuwe projecten starten dan heb je aan 1 kastje genoeg.
Wat een leuke kaarten uit je vorige berichtje. Lijkt me leuk om ook eens te proberen.

Aart zei

Ik heb dat probleem als mijn naaimachine mee moet met de trein. Mijn Bernina is zwaar die zeul je niet een stad door, ik heb bij de bouwmarkt een opklapbaar steekwagentje gekocht en gebruik dan 2 spinnen om de machine vast te zetten.
http://quiltaart.blogspot.com

Hetty zei

Heel herkenbaar ... Ik heb er eentje voor mezelf en een jaar later eentje voor DD gehaald > ook met de fiets, van Leerdam naar Aspereen > 4 Km. Je krijgt er idd. lamme armen van, maar ze zijn wel handig.

Margeeth zei

Ja, ik was mijn stoffen, dat komt omdat ik ook veel zelfgeverfde stoffen gebruik, die zijn al gewassen, dus was ik de rest ook maar, dan is tenminste alles hetzelfde.

hannie zei

Een flink karwei Het slepen met het ladenkastje én de stoffen wassen. Staat ook prachtig!Maar nu heb je weer lege kratjes,komen die ook weer vol?

Anoniem zei

Dat is weer mooi opgeruimd.
Marjo

Quilt Idea zei

Netjes opgeruimd zo! Ik wacht met dat soort dingen altijd tot de auto weer beschikbaar is.

Jantine zei

Ik zie je al fietsen... en voel de lamme arm. DH inschakelen lijkt me een goed plan, volgens mij is het een handig kastje!